POSRAMLJENA ZVIJEZDA

Detalji skandala u Osijeku: Caktaš klečao i molio za oprost pa bježao u suzama!

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Mijo Caktaš i Vinko Petković novi su igrači NK Osijeka
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka pobijedila Osijek s 3:2 i osigurala finale Kupa protiv Hajduka
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagrijavanje prije početka utakmice Lokomotiva - Osijek
17.03.2022.
u 15:55
Navodno je kažnjen s 10.000 eura, ali najveća pouka mu je ono što se moglo dogoditi...
Pogledaj originalni članak

Mijo Caktaš nije igrao u posljednjoj Osijekovoj utakmici protiv Gorice (0:0) zbog nedoličnog ponašanja, a sad su se pojavili i detalji cijelog incidenta. Naime, po Osijeku i okolici se naveliko bruji o tome.

Iako su iz kluba prvotno objasnilu da ponajveće zimsko pojačanje nije igralo zbog ozljede zadnje lože, ubrzo se saznalo da je tulumario i pretjerao pa ga je Nenad Bjelica suspendirao. Ispričao se za postupke, kako treneru, tako i suigračima te je, neslužbeno, kažnjen s 10.000 eura.

Shvatio je pouku i bit će u kadru protiv Šibenika ovog vikenda. Što je za Osijek sjajno jer Caktaš je zabio četiri gola u sedam utakmica.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka pobijedila Osijek s 3:2 i osigurala finale Kupa protiv Hajduka

Ali, nije sjajno za tog potentnog napadača što se u javnosti pojavila kompletna priča oko skandala u kojem je sudjelovao. Naime, napadač Osijeka previše se opustio te si je u jednom noćnom klubu dopustio pokušati silom ući u ženski toalet. Pritom je i bacao američke dolare po njima kroz pritvorena vrata.

Dok se to odvijalo, jedna od žena u njemu zvala je dečka, koji je pak htio odmah popričati s Caktašom. Naredio mu je da klekne i moli djevojke za oprost, što je učinio, a potom je morao napustiti klub. Što je također učinio, u suzama. Možemo samo nagađati što mu je dečko te djevojke sve rekao kad je epilog bio tako dramatičan.

O ovoj temi Caktaš nije htio razgovarati, kao ni trener Bjelica. Nažalost po sve njih, razgovara se u kuloarima te ostavlja iznimno loš dojam o Caktašu. Kojem sigurno nije ni najmanje ugodno što su takvi detalji došli u javnost. Kao što mu nije ni ugodno zašto se uopće upuštao u sve to pa riskirao karijeru, zdravlje i ugled. Potonjeg je (barem nakratko) izgubio...

>>> Mijo Caktaš otvoreno za predstavnike medija

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

RA
radolizem
16:40 17.03.2022.

Znalo se da Caktaš ima tu dimenziju alkoholiziranja, no ovo, što je klečao i molio za oprost mu je najpametnije potez. Mogao mu je lik slomiti 2-3 rebra, a tek tada bi bio u problemu jer bi to bio kraj sezone.

Avatar Django
Django
21:15 17.03.2022.

U Osijeku ne može bez bećara. Ode Pero, dođe Mijo.

MA
Maui
19:50 17.03.2022.

Niti sam Caktašov fan niti navijač Osijeka ili Hajduka, no smatram kako ova kuloarska priča (provjerena ili ne) nije razina za Večernjak.