AFERA U GRADSKOM VRTU

Osijek suspendirao Miju Caktaša jer je uhvaćen u ludom noćnom provodu?!

Zagrijavanje prije početka utakmice Lokomotiva - Osijek
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
13.03.2022.
u 21:34

Neslužbeno, neće biti suspendiran, već samo novčano kažnjen, a uz to se i ispričao treneru i suigračima.

Mijo Caktaš nije se našao u zapisniku utakmice protiv Gorice (0:0) niti je trener Nenad Bjelica na posljednjoj konferenciji za medije uoči susreta spominjao njegovo ime među onima koji su upitni za nastup, ali Glas Slavonije doznaje drugu stranu priče.

Navodno je ovozimsko pojačanje zapelo u čarima osječkog "noćnog života", iako iz kluba tvrde kako nije igrao zbog ozljede.

Neslužbeno, neće biti suspendiran, već samo novčano kažnjen, a uz to se i ispričao treneru i suigračima, piše Glas Slavonije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Komentara 5

RA
radolizem
22:50 13.03.2022.

Osijek je magnet za te problematične igrače. Prvo su 2-3 godine imali Bočkaja, sad im je došao Caktaš...

DM
drazen.muhvic
17:09 14.03.2022.

Ako mu u Osijeku ne budu dozvolili bančenje, uvijek može prijeći u Dinamo i tamo se pridružiti Šetku i Perici. Ne bi to bio Trio Fantastikus nego Trio Superhikus...

RA
radolizem
22:49 13.03.2022.

Evo još jedan Bočkaj. Ludi noćni provodi Bočkaja završavali su tako da je s 2 promila alkohola razvalio benzinsku crpku, tko zna s koliko je promila onda Caktaš vozio? Pazi, ispričao se treneru i suigračima jer je završio u policijskoj postaju na triježnjenju. Pa ne treba se on ispričavati, dovoljno je da mu sudac za prekršaje oduzme vozačku na 6 mjeseci i da ga klub novčano kazni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije