BOJKOT Upitan nastavak emisije Volim Nogomet?

Dinamo od 2009. isključivo gledamo na stadionu?

08.01.2009.
u 22:04
Pogledaj originalni članak

Ne promijeni li se nešto, navijači Dinama i ljubitelji nogometa od ove jeseni više neće moći gledati prijenose prvoligaških utakmica iz Maksimira. Dinamo više ne želi, pod uvjetima kakvi su sada, dopustiti prijenose svojih utakmica. Tu je informaciju objavio Dinamo na svojim internetskim stranicama.

– To je ekstremna mogućnost, druga je da se dogovorimo o uvjetima – komentirao je glasnogovornik plavih Siniša Jagodić, koji je i odgovoran za sadržaj internetskih stranica.

Povod za priopćenje bio je napis u medijima da sponzori bježe iz Dinama. Spomenuti su Ina i Croatia osiguranje te T-Com.

– Ina i CO ne razmišljaju o prekidu suradnje, a kako se pisalo i o T-Comu, odlučili smo objasniti o čemu je riječ. Dinamo, kao i ostali naši klubovi, proizvodi program, a od toga koristi imaju samo HRT emisijom Volim nogomet i Udruga klubova Prve HNL. Ono što klubovi dobivaju simbolično je i mi više ne želimo takvu suradnju. Dogovorimo li sponzorstvo, sve će biti isto, no ne bude li promjena, Dinamo od sezone 2009./2010. neće dopustiti prijenose sa svog stadiona – kazao je Jagodić.

Čini se da Dinamo nije sam, pet klubova (Dinamo, Inter, Osijek, Slaven Belupo i Varteks) ionako je nezadovoljno uvjetima i emisijom Volim nogomet, a Inter je već predočio simboličnu svotu koju je dobio od TV prijenosa. T-Com više nije sponzor ni jednoga kluba, sve je usmjerio na emisiju Volim nogomet i Udrugu prvoligaša, a neki klubovi time nisu zadovoljni jer dobivaju malo novca, manje nego kada su sami dogovarali sponzorstva.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr