RIJEKA NA OSIJEK

Ždrijeb spojio Dinamo i Hajduk već u četvrtfinalu Kupa

Foto: Tino Jurić/Pixsell
Ždrijeb spojio Dinamo i Hajduk već u četvrtfinalu Kupa
05.11.2013.
u 12:30
Zanimljivo, Dinamo i Hajduk igrat će dvije utakmice u Maksimiru u samo četiri dana, naime, 1. prosinca igra se prvenstvena utakmica.
Pogledaj originalni članak

U četvrtfinalu Hrvatskog kupa igrat će Dinamo protiv Hajduka, odlučeno je ždrijebom u Zagrebu. Prva utakmica igrat će se 4. prosinca u Maksimiru, uzvrat je u Splitu 18. prosinca.

Zanimljivo, Dinamo i Hajduk igrat će dvije utakmice u Maksimiru u samo četiri dana, naime, 1. prosinca se igra prvenstvena utakmica.

- Bit će to pravi praznici nogometa i veselimo se utakmicama, ali sve to je još jako daleko. Pred nama je još puno posla i utakmica do početka prosinca tako da ćemo o toj utakmici razmišljati kada dođe za to vrijeme - rekao je trener Dinama Zoran Mamić za službene stranice kluba.

U ostalim susretima četvrtfinala igrat će Rijeka i Osijek, Istra i Zadar te Slaven Belupo i Inter.

Prve utakmice na rasporedu su 27. studenoga, a uzvrati 4. prosinca. No, zbog europskih obveza Dinama i Rijeke, njihove prve utakmice bit će 4. prosinca, a uzvrati dva tjedna poslije.

Naslov u Kupu brani Hajduk.

Hrvatski kup, četvrtfinale:

Dinamo – Hajduk
Rijeka – Osijek
Istra 1961 – Zadar
Slaven Belupo – Inter

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Z2
Zadar-28
12:53 05.11.2013.

Vi ste jedini portal koji je donio i ostale parove kupa, ostali su uredno objavili samo da će Dinamo i Hajduk igrati a ostali kao da nepostoje.

ŠP
šponko
13:06 05.11.2013.

Trpaj samo trpaj s čim više tim bolje

TO
Tot
13:01 05.11.2013.

znači trpanje hajduga u 5 dana