Cibali gostuje u Sigetu

Ferenčina misli da ima rješenje za nizozemske skripte trenera Mladine

Foto: Nikola Wolf
Ferenčina misli da ima rješenje za nizozemske skripte trenera Mladine
09.04.2011.
u 11:33
Nakon teškog poraza u prvoj utakmici polufinala Kupa od Dinama, nogometaši Slavena Belupa sve misli usmjerili su na domaće prvenstvo gdje se i dalje nalaze u nezavidnoj situaciji
Pogledaj originalni članak

Nakon teškog poraza u prvoj utakmici polufinala Kupa od Dinama, nogometaši Slavena Belupa sve misli usmjerili su na domaće prvenstvo gdje se i dalje nalaze u nezavidnoj situaciji. Faramaceuti danas gostuju u Sigetu kod hita proljetnog dijela prvenstva Hrvatskog dragovoljca, iako su i dalje posljednji na ljestvici, no u koprivničkom taboru osjeća se optimizam.

- Respektiramo Hrvatski dragovoljac, ali idemo ne izgubiti, a ako se pruži prilika i pobijediti. Položaj na tablici sugerira da će biti lako, ali domaća momčad nije ista od one jesenas. Ipak, iskusna smo momčad i ako ćemo biti potpuno unutra, mislim da ćemo ostvariti dobar rezultat - izjavio je trener Slavena Belupa Roy Ferenčina.

Na pitanje kako će se suprotstaviti nizozemskim skriptama trenera Davora Mladine koprivnički strateg kaže:

- Ljudi rade po svom načinu, mi po svom. Svatko ima na to pravo, ne treba na to gledati s čuđenjem. Mi moramo vratiti samopouzdanje i vjeru u sebe nakon poraza od Dinama. Moramo igrati odgovorno, ozbiljno, raditi što manje grešaka.

S obzirom da Ferenčina gaji napadački nogomet, upozorio je da obrana mora biti puno bolja nego u Maksimiru.

- Previše smo kikseva radaili, od golmana do stopera. Protiv Dinama su zakazala dva-tri igrača i to se jednostavno ne može nadoknaditi.

Utakmica Hrvatskog dragovoljca i Slavena Belupa počinje u 16 sati, a sudi Davor Grizelj iz Vinkovaca.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.