NEDOSTAJE JOJ ADRENALIN

Fleiss: Nikad nisam više razmišljala o povratku. Tražim sponzore!

Foto: pixsell
Fleiss: Nikad nisam više razmišljala o povratku. Tražim sponzore!
03.01.2012.
u 10:55
– Nedostaju mi natjecanja i taj adrenalin – kaže naša zasad umirovljena skijašica
Pogledaj originalni članak

U proljeće 2010. objavila je da se prestaje baviti skijanjem, no sada Nika Fleiss (27) razmišlja o povratku. Na Sljemenu je nastupila četiri puta, sve najbolje svjetske skijašice opet su u Zagrebu, pa joj se ponovno budi sportska želja.

– Nikad toliko nisam razmišljala o pokušaju povratka. Nedostaju mi natjecanja i taj adrenalin, a imam i osjećaj da mi se znanje složilo. Dakako, moram vidjeti mogu li naći sponzore koji bi pokrili trošak od 120.000 eura.

Preko ljeta Nika se bavi ski-liftom u porečkoj Zelenoj laguni, a zimi vodi školu skijanja na Krvavcu s poznatim slovenskim skijašem Borisom Strelom. U vrijeme Snježne kraljice članica je Premisina press-tima, pomaže organizatoru u odnosima s medijima, sukomentira prijenose na HTV-u, a i spustit će se s kamerom na kacigi prije utrke skijaša. Izglede skijašica u današnjoj utrci procjenjuje ovako:

– Schild izgleda nepobjedivo. U četiri pobjede ove sezone dvaput je bila najbrža u obje vožnje. Njezin trener postavlja prvu stazu i ako Schild to iskoristi za neku veću prednost, u drugoj se vožnji neće morati bacati na glavu. Tina Maze je skijašica za takvu utrku, spustašica je pa joj neće smetati dužina staze. Finkinja Poutiainen je ovdje dvaput pobijedila i ne smijemo je zanemariti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
16:19 03.01.2012.

Ajmo sponzori, što se čeka? Evo, ja ću dati jedan euro. Nek 120,000 Hrvata da po jedan euro i Fleissica će opet u planine. Dajmo da skija!

DH
dalibor.hren
17:42 03.01.2012.

Nika, samo ti ostani doma!

BG
bijesna glista
20:28 03.01.2012.

Hm Jadno i prigodničarski. Dama se šlepala kao prijateljica velike Janice i nije iskoristila šansu koju je imala, a sad je prestara i preloša. Tata te ne može cijeli život vuči na grbači, bez obzira što radio u hrvatskom skijaškom savezu. Prazna priča.