POVEDI NAS, KAPETANE!

FOTO Luka jednom rečenicom poručio svima što misli o reprezentaciji: Pogledajte što je napisao

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
13.11.2021.
u 10:07
Iako mu navijači Reala svako malo predbacuju da se treba ostaviti reprezentacije i potpuno posvetiti klubu, ovom je objavom Luka svima dao do znanja koji dres je njemu najdraži
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra od 15 sati igra na Poljudu jako bitnu utkamicu. O njoj joj ovisi odlazak u Katar. Najavljena je kiša u Splitu cijeli dan, a na kraju se nadamo da će potopljeni biti samo Rusi

Naime, vatrenima samo pobjeda igra opciju za odlazak na Svjetsko prvenstvo i to protiv uvijek neugodnih Rusa koji također dolaze nakon posljednje velike pobjede.

 >> Pripreme tribina:

Foto: Mi Hrvati
Foto: Mi Hrvati
Foto: Mi Hrvati
Foto: Mi Hrvati
Foto: Mi Hrvati

No, iako je Malta bila potpuno inferiorna u velikoj pobjedi Hrvatske, sigurno da je utakmica pomogla atmosferi u svlačionici, opuštenosti pred veliki susret. 

Onaj koji je u životu odigrao bezbroj bitnih utakmica, kojega uvijek svi gledaju pod povećalom, hrvatski kapetan Luka Modrić, također je svjestan koliko je ovo bitna utakmica. Stoga je na Instagramu kratko napisao:

- Slijedi: utakmica godine! 

Iako mu navijači Reala svako malo predbacuju da se treba ostaviti reprezentacije i potpuno posvetiti klubu, ovom je objavom Luka svima dao do znanja koji dres je njemu najdraži. Možda se to neće svidjeti navijačima "kraljevskog kluba", ali krcati Poljud će jednom od najboljih veznjaka na svijetu zasigurno zahvaliti na spektakularan način, makar u kabanicama.

Povedi nas, kapetane!

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
11:50 13.11.2021.

Vjerovatno jedan od najvećih hrvatskih nogometaša ikad . Nadam se isto tako i najbolji ( u budućnosti ) izbornik Vatrenih .