UVJERLJIVIH 4:0

Barcelona ponizila Real usred Madrida! Modrić ušao s klupe, dobio pola sata

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/7
26.10.2024.
u 22:57

Ovom uvjerljivom pobjedom, momčad trenera Hansija Flicka povećala je svoju prednost na šest bodova ispred sastava Carla Ancelottija na vrhu tablice španjolskog prvenstva.

Nogometaši Barcelone slavili su u El Clasicu na Bernabeu protiv Reala s čak 4-0 i povećali svoje vodstvo na ljestvici. Pobjedu su Kataloncima donijeli Robert Lewandowski (54, 56), Lamine Yamal (77) i Rapinha (85).

Barca je demolirala Reala u drugom poluvremenu, nakon što je Kraljevski klub dominirao u prvom dijelu, ali nije iskoristio svoje prilike. Posebno se u promašajima isticao Kylian Mbappe, kome je ovo bio prvi El Clasico, a poništen mu je i gol zbog zaleđa.

Real je načeo Lewandowski s dva gola u 54. i 56. minuti nakon dodavanja Marca Casadea i Alexa Baldea. Mbappe je potom imao još dvije šanse, ali je oba puta pobjednik bio Barcin vratar Inaki Pena. Francuz je u 66. minuti zabio još jedan gol, ali opet poništen zbog iz ofsajd pozicije.

Mogao je i Lewandowski zabiti hat-trick, ali je tek u 66. minuti iz blizine pogodio vratnicu, no mlada zvijezda Lamine Yamal potom je dovršila posao za Blaugranu kada je iz blizine u 77. poslao loptu pod gredu. Raphinha je u 85. minuti postavio konačan rezultat.

Luka Modrić je ušao u igru u 63. minuti. Barcelona sada vodi sa šest bodova više od Reala.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 2

PO
pocrn
23:46 26.10.2024.

….dijete od sedamnaest godina naštimalo petnaest zaleđa “igračima” koji zajedno u 90 minuta, imaju 0 udaraca u okvir vrata barce…..hahahahahaha

PO
pocrn
23:42 26.10.2024.

…na zapadu ništa novog, modric je naučio te i navikao primiti četiri pet komada kad “docekuju”barsu ..hehehehehehe..messieva Era ide u nasljeđe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije