NIMALO UGODNO

Rusi ostali bez prvotimca uoči Hrvatske! Morat će se "krpati" na osjetljivoj poziciji

Russian national team trains ahead of 2022 World Cup qualifying football match against Cyprus
Foto: Alexander Demianchuk
1/3
12.11.2021.
u 22:09

Ruski izbornik nije u nimalo lakoj situaciji dok Zlatko Dalić iz poprilično komforne situacije slaže udarni sastav za bitnu utakmicu.

Izbornik ruske nogometne reprezentacije Valerij Karpin ostavlja dojam potpuno mirne osobe uoči odlučujuće utakmice za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022., koja će se odigrati na Poljudu u nedjelju 14.11. od 15 sati, ali nakon posljednjeg problema sasvim sigurno nije miran. Koliko god glumio da jest...

>>> Provjerite kroz KVIZ znanje o utakmicama Hrvatske na Poljudu

Naime, zbog ozljede u utakmici s Ciprom (6:0) ostao je bez prvotimca Sergeja Terehova (31), lijevog beka i prvotimca u posljednje dvije utakmice. Možda se to ne čini tako strašno jer nije zvučno ime, igra za Sochi i ta dva susreta u kojima je startao jedina su mu u reprezentatinom dresu. Ali...

07.09.2021.,Split - Stadion Poljud, Kvalifikacije za SP 2022., Skupina H, Hrvatska - Slovenija Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Karpin ima samo jedno rješenje za lijevog beka i to je Zenitov Danil Krugovoj (23), mladić bez ijednog nastupa za rusku A vrstu. I tako neiskusan, ulazi u najbitnijoj utakmici Rusije od one protiv Hrvatske u četvrtfinalu SP-a prije tri godine. Nimalo zahvalna situacija!

Stoga, moguće da će se Karpin odlučiti na lijevog beka postaviti stopera Vjačeslava Karavajeva (26), također iz Zenita. Inače igra stopera, po potrebi i desnog beka, a u prvom susretu kvalifikacija s Hrvatskom (0:0) bio je na lijevom beku.

Dakle, ruski izbornik nije u nimalo lakoj situaciji dok Zlatko Dalić iz poprilično komforne situacije slaže udarni sastav za bitnu utakmicu. I, sasvim sigurno, ima ubojit plan, kao protiv Malte.

Koja je primila sedam golova i sve ih možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
23:07 12.11.2021.

U tako kratkom tekstu 5 puta pojavljuje se bek, a branič niti jednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije