SURADNJA

Hrvatski skijaški savez na Sljeme dovodi 600 učenika iz cijele Hrvatske

Foto: Promo foto National Geographic
Nika Fleiss
Foto: Promo foto National Geographic
Nika Fleiss
Foto: Promo foto National Geographic
Nika Fleiss
21.12.2013.
u 12:15
- I ova je sezona obilježena nizom aktivnosti kojima promičemo skijanje među mladima i zbog toga smo izrazito ponosni. Drago mi je što će nam se učenici u ovolikom broju pridružiti na jednoj od najvažnijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj – Vip Snježnoj kraljici - rekla je Nika Fleiss
Pogledaj originalni članak

Nakon škola u Novskoj i Vidovcu, Nika Fleiss je posjetom razveselila učenike Osnovne škole braće Radić iz Botinca u Zagrebu te im uručila ulaznice za utrke Audi FIS Svjetskog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ 2014 – Zagreb/Sljeme.

Ovo darivanje rezultat je nastavka suradnje Hrvatskog skijaškog saveza i Hrvatskog školskog športskog saveza u sklopu kojeg će čak 600 učenika iz cijele Hrvatske, polaznika programa Univerzalne športske škole, sudjelovati u sljemenskim utrkama.

- I ova je sezona obilježena nizom aktivnosti kojima promičemo skijanje među mladima i zbog toga smo izrazito ponosni. Drago mi je što će nam se učenici u ovolikom broju pridružiti na jednoj od najvažnijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj – Vip Snježnoj kraljici - rekla je Nika Fleiss, promotorica utrka Vip Snow Queen Trophy.

Učenici škole iz Zagreba treća su generacija osnovnoškolskih i srednjoškolskih sportskih društava kojima su dodijeljene ulaznice, a na Sljemenu će im se 4. i 6. siječnja 2013. godine pridružiti i učenici iz Novske i Vidovca koje je Nika posjetila ovaj tjedan.

Osim ove inicijative čiji je cilj učenicima približiti skijanje, ali i sport općenito, Hrvatski skijaški savez je, u sklopu ovogodišnjih utrka Vip Snow Queen Trophy, proširio i volonterski program. Tako će u sklopu suradnje, koja je prije dvije godine pokrenuta s Volonterskim centrom Zagreb, na utrkama sudjelovati 20 volontera iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Varaždina, Virja i Splita. Ovim se programom nastoji doprinijeti podizanju svijesti o volonterstvu kao idealnoj platformi za razvoj vještina i stjecanje znanja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.