Inicijativa

Hrvatski velikani protiv Mamića, za gospodski Dinamo

Foto: Večernji list
velikani (1)
Foto: Večernji list
velikani (1)
Foto: Večernji list
velikani (1)
Foto: Večernji list
velikani (1)
Foto: Večernji list
velikani (1)
12.01.2011.
u 13:53
Na internetsku adresu građanske inicijative "Zajedno za Dinamo" stigle su ove fotografije, uz prigodni tekst koji prenosimo u cijelosti:
Pogledaj originalni članak

Dok institucije i političari šute o kaznenim djelima i primitivizmu izvršnog dopredsjednika NK Dinama Zdravka Mamića, u obranu svetog kluba te zagrebačke i hrvatske časti ustala su tri velikana – Antun Gustav Matoš, August Šenoa i Miroslav Krleža.

Zadaća intelektualaca je konstruktivna kritika negativnih pojava u društvu. Navijači Dinama pomogli su najvećima od njih da svojim riječima ilustriraju koliko je Zdravko Mamić udaljen od kulture i vrijednosti na kojima su izgrađeni grad Zagreb i nogometni klub Dinamo.

Nadamo se da će u najskorije vrijeme jednako jasne biti prije svega institucije Grada Zagreba i Republike Hrvatske, odgovorne za zaštitu zakona i propisa koje Zdravko Mamić krši, te članovi političkih stranaka, koji u svojim rukama drže ključeve tog procesa.

Za gospodski, zagrebački i hrvatski Dinamo, pozdrav od njegovih najvjernijih navijača.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

Avatar netstoper
netstoper
21:16 12.01.2011.

PTB Reci mi ti?

Avatar Castro
Castro
14:05 12.01.2011.

Genijalno !!! Jesu bili kod Franje na Mirogoju ????

Avatar PTB
PTB
20:16 12.01.2011.

vrlaf Mamić NIJE vlasnik DInama. Dinamo ima 7000 \"vlasnika\", odnosno 7000 članova kao ugruga građana. Ne dioničko društvo, udruga građana. Druga stvar kaj je Mamić tu udrugu de facto privatizirao u obiteljsko poduzeće bez uložene lipe i isključio 6920 ostalih članova.