INCIDENT NA POLJUDU

Navijaču na utakmici u Splitu u rukama eksplodirao topovski udar? Hitno je prevezen u bolnicu

Split: HNK Hajduk i HNK Gorica sastali se u 7. kolu Prve HNL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
21.09.2024.
u 22:26

Privedene su ukupno 22 osobe zbog postojanje osnovane sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima - priopćili su iz splitske policije

Jednom je navijaču Hajduka na današnjem dvoboju 7. kola HNL-a, kako neslužbeno doznajemo, u ruci eksplodirao topovski udar. Može se doznati da mu je stradao prst, a prilikom eksplozije pirotehničkog sredstva koje navijači često koriste na utakmicama. Inače, iz splitske policije medijima je nakon utakmice na Poljudu odaslano i službeno priopćenje:

- Danas, 21. rujna 2024.godine na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica između HNK Hajduk i HNK Gorica. Na javnom okupljanju bilo je 18 800 posjetitelja. Privedene su ukupno 22 osobe zbog postojanje osnovane sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Policijski službenici provodeći selektivni pregled nakon redara, na sjevernom ulazu kod 16 osoba pronašli pirotehniku koja je od njih oduzeta. Od ukupnog broja osoba koje su posjedovale pirotehniku, devet je maloljetnih osoba od kojih dvoje mlađih od 14 godina - vele iz policije uz dodatak o navijačkom incidentu:

Tijekom javnog okupljanja zbog korištenja pirotehnike ozlijeđen je jedan punoljetni muškarac. Odveden je u bolnicu na pružanje liječničke pomoći - zaključili su.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije