PRVI ISPIT U 2009.

Jurčević: Rumunjska je odličan test za nas

26.01.2009.
u 11:59
Pogledaj originalni članak

Hrvatska je posljednju utakmicu odigrala u listopadu 2008. s Andorom, preskočila je termin za prijateljske utakmice u studenome, i okupljanje za susret s Rumunjskom koji se igra 11. veljače u Bukureštu i bit će prvo nakon te stanke.

- Ovaj put dulje nismo bili zajedno i zato nam je ova utakmica još značajnija. A cilj nam je odigrati pravu utakmicu, nebitan nije ni rezultat - veli Bilićev pomoćnik Nikola Jurčević.

Rumunje drži odličnim ispitom.
- Prošle kvalifikacije odradili su furiozno, kao i mi, bili su solidni na Europskom prvenstvu i to će biti odličan susret - dodao je Jurčević koji je gledao Ivana Jurića, novog igrača u našoj reprezentaciji:

- U Italiji ima svoje nogometno ime, u klubu koji je pri samom vrhu, među glavnim je igračima i zaslužio je priliku nakon odlaska Nike Kovača.

Ovaj put u reprezentaciji neće biti Nike Kovača, vjerojatno ni njegova brata Roberta. Ozlijeđen je Jerko Leko i neće biti pozvan, upitan je i Niko Kranjčar zbog ozljede, Drpić je otpao zbog suspenzije u Dinamu. Hrvoje Vejić, Nikola Kalinić i Mario Mandžukić morat će se ranije vratiti s priprema svojih klubova u Turskoj.

Pogledajte na vecernji.hr