POVRATAK NA TEREN

Labbadia: Impresionirao me Petrić na treningu

Foto: AFP
Labbadia: Impresionirao me Petrić na treningu
12.12.2009.
u 09:38
U subotu će nogometaši Hamburga gostovati kod Nürnberga u utakmici 16. kola Bundeslige. Sve je izglednije da Mladen Petrić zaigra od prve minute.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac je nakon ozljede gležnja desne noge odigrao dvije utakmice u dresu Hamburga pri povratku nogometu, a oba puta je na travnjak zakoračio s klupe za pričuve.

U ogledu Europa lige protiv Rapida u utakmicu je ušao u 76. minuti, dok je prošlog vikenda u ogledu Bundeslige protiv Hoffenheima zaigrao od 61. minute. Sada je očigledno vrijeme za startnu postavu, barem po najavama trenera Hamburga Bruna Labbadije.

- Petrić me impresionira na treninzima. Prva je istina da se vratio prije no što sam očekivao, a sada i izgleda puno bolje nego li sam očekivao - rekao je Labbadia i nastavio:

- Napravit ćemo sastanak u subotu prijepodne i tada ćemo odlučiti o sastavu, ali ozbiljno razmišljam o Petriću od prve minute.

HSV je trenutačno petoplasirana momčad Bundeslige s 25 osvojenih bodova, dok je Nürnberg pretposljednji sa 12 osvojenih bodova.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.