MNOGI JOŠ NE VJERUJU

Legenda u vezi s prijateljicom pokojnog sina!? Nakon jezive nesreće utjehu pronašao u 25 godina mlađoj

Foto: Screenshot: Instagram
Legenda u vezi s prijateljicom pokojnog sina!? Nakon jezive nesreće utjehu pronašao u 25 godina mlađoj
28.09.2024.
u 14:15
Na Instagramu Schneiderhan ima 126 tisuća pratitelja, a redovno objavljuje i zajedničke fotografije s nekadašnjim nogometašem Chelseaja i Bayerna te njemačkim reprezentativcem
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji nogometaš, proslavljeni njemački vezni igrač Michael Ballack navodno je u vezi s 23-godišnjom njemačkom manekenkom i fotomodelom Sophijom Schneiderhan, pišu njemački mediji. Dodaju kako ih je spojila tragedija koja je u kolovozu 2021. godine zadesila njegova sina Emilija.

Ballackov sin preminuo je tada od posljedica ozljede nakon stravične automobilske nesreće. Tada 18-godišnji mladić bio je u Portugalu gdje je vozio svoj quad nad kojim je u jednom trenutku izgubio kontrolu.

U policijskom je izvještaju tada stajalo da Emilio nije bio na javnoj cesti te da je bio jedino vozilo koje je bilo uključeno u nesreću. Nakon tragedije koja je Michaela ostavila shrvanog i utučenog zbližio se sa Sofijom, prijateljicom njegova sina. Odmah nakon što se Michael Ballack razišao s bivšom djevojkom, novinarkom Natachom Tannous, on i Sofia postali su par.

Na Instagramu Schneiderhan ima 126 tisuća pratitelja, a redovno objavljuje i zajedničke fotografije s nekadašnjim nogometašem Chelseaja i Bayerna te njemačkim reprezentativcem. Ballack je u karijeri izgubio finale Svjetskog prvenstva s Njemačkom 2002. godine od Brazila, kao i finale Eura šest godina kasnije od Španjolske. Došao je i do finala Lige prvaka 2008. godine koje je s Chelseajem izgubio od Manchester Uniteda.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar barba_arba
barba_arba
16:55 28.09.2024.

Bez komentara?!

DI
dino85
15:25 28.09.2024.

To se zove čovjek bez karaktera, uvjek se i mislilo da je takav, ali sad je i dokazano.