SMIRUJE SITUACIJU

Messi: Pa nećemo valjda poludjeti zbog ove sezone!?

Foto: Reuters/Pixsell
Messi: Pa nećemo valjda poludjeti zbog ove sezone!?
15.05.2013.
u 23:22
- Razmišljam samo da ostanem u Barceloni do kraja karijere. Ni za jedan drugi europski klub ne želim igrati - naglasio je Lionel
Pogledaj originalni članak

Lionel Messi otkrio je da je glavna boljka svih Barceloninih problema ove sezone bio izostanak trenera Tita Vilanove. Barcelona je osvojila \"samo\" prvenstvo, i to ponajviše zato, smatra Messi, jer je prvi trener tri mjeseca bio odsutan zbog liječenja.

- Kada je on otišao, osjetili smo promjenu. Ne zato što Jordi Roura i ostali nisu mogli voditi momčad nego zato jer nam je nedostajao naš prvi trener koji nas je vodio od prvog dana sezone. Nije bilo isto bez njega - rekao je Argentinac.

Ne uzrujava se previše zbog sezone na izmaku, u kojoj su ostali bez domaćeg Kupa i Lige prvaka.

- Ne možeš uvijek pobijeđivati. Godinama igramo na isti način pa su nas treneri i protivnici proučili. No, nećemo sad poludjeti zbog toga što se dogodilo ove godine, a nećemo ni mijenjati Barcin stil igre jer nas on oduvijek karakterizira. Moramo ostati smireni i misliti o sljedećoj sezoni - rekao je Messi.

On misli isključivo o Barceloni.

- Razmišljam samo da ostanem tu do kraja karijere. Volio bih u međuvremenu nastupati za Argentinu, no neću igrati ni za jedan drugi klub u Europi - zaključio je Leo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.