UOČI DERBIJA

Sada je jasno tko Valdasu neće igrati protiv Dinama: Ovo je plavima olakotna okolnost

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk i Istra susreli se u 35. kolu 1. HNL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Trener Hajduka Valdas Dambrauskas na konferenciji uoči utakmice protiv Dinama
20.05.2022.
u 15:42
Iako mnogi očekuju da bi Valdas Dambrauskas mogao odmarati još neke igrače sutra na  Maksimiru, Ante Čačić nije uvjeren u to jer smatra da imaju dovoljno dana za oporavak
Pogledaj originalni članak

U subotu nas na Maksimiru očekuje posljednji derbi prvenstva. Dinamo i Hajduk susreću se po četvrti put ove sezone u puno opuštenijoj atmosferi. Dinamo je već prvak i u slavljeničkom je tonu, a Hajduk još mora razmišljati o finalu Kupa koji ga kasnije čeka. Stoga se nagađalo u kojem će sastavu bijeli istrčati na zagrebački travnjak, a čini se da sada to i znamo, barem djelomično.

Naime, među putnicima splitske momčadi koji su krenuli za Zagreb nije bilo Nikole Kalinića i Gerga Lovrencsicsa. Napadač bijelih je pod virozom, a Mađar osjeća još uvijek posljedice ozljede protiv Istre 1961, piše Germanijak.

Iako ovaj derbi neće promijeniti ništa na tablici, sigurno će i jednima i drugima prioritet biti pobjeda. Dijelom zbog prestiža, dijelom zbog toga što je ljepše slaviti naslov prvaka pred domaćom publikom nakon pobjede nad najvećim rivalom, dijelom zbog toga što je Hajduku potreban pozitivni uzlet pred finale Kupa.

Iako mnogi očekuju da bi Valdas Dambrauskas mogao odmarati još neke igrače sutra na  Maksimiru, Ante Čačić nije uvjeren u to jer smatra da imaju dovoljno dana za oporavak. 

>> Navijači skinuli nogometaše Dinama:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
17:36 20.05.2022.

Valdas opameti se !Stavi rezerve jer ako se neko povrijedi ode kup koji ni ovako nije siguran !

Avatar Hellas
Hellas
19:39 20.05.2022.

Valdas, jesi i ti dobio čestitku?

MA
Marvin
19:07 20.05.2022.

bilibrod, ako ste naucili trcat mogli bi i osvojiti kup .