DAVID ČOLINA

Službeno: Belji se u Augsburgu pridružio bek Hajduka koji je bio i u Dinamu

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
David Čolina
Foto: Josip Regović/Pixsell
David Čolina
Foto: FC Augsburg
Autori Vecernji.hr, Hina
14.01.2023.
u 10:35
Iako iznos odštete tek treba biti objavljen, njemački Sky Sports navodi kako će Hajduku pripasti samo 300 tisuća eura. Čolini bi na ljeto istekao ugovor...
Pogledaj originalni članak

Njemački prvoligaš Augsburg u dva je dana predstavio dva nova pojačanja iz HNL-a. Nakon jučerašnjeg potpisivanja s napadačem Osijeka Dionom Drenom Beljom (20), u redove bundesligaša sada je stigao i lijevi bek Hajduka David Čolina (22). Nakon što su otišli Stipe Biuk, Ivan Šarić i Marin Ljubičić, Splićani tako nastavljaju s prodajom mladih nogometaša.

>> Izbornik Hrvoje Horvat: 'Zaslužena pobjeda Egipta, bili su bolji u svim segmentima'

Krenuo je u mlađim kategorijama Hrvtatskog dravogoljca i Dinama, da bi ga Modri 2018. prodali u Monaco 1.3 milijuna eura. Godinu dana kasnije vratio se u Hrvatsku, za 700 tisuća eura završio na Poljudu, gdje boravi iduće tri i pol sezone. U bijelom je dresu u 109 nastupa zabio tri gola i dodao tri asistencije. 

- Htio bih se zahvaliti cijelom klubu na predivne, skoro četiri godine. Od suigrača s kojima sam igrao, do svih ostalih zaposlenika koji možda nisu toliko vidljivi, ali puno znače za Hajduk. Zahvaljujem se i navijačima jer su bili uz nas, bodrili nas u dobru i zlu. Kad nam je njihova podrška trebala uvijek su bili uz nas - rekao je Čolina u službenom priopćenju Hajduka o njegovom transferu u Njemačku.

 

- Dobrodošao u Augsburg - napisao je nogometni klub na Twitteru. 

Iako iznos odštete tek treba biti objavljen, njemački Sky Sports navodi kako će Hajduku pripasti samo 300 tisuća eura. Čolini bi na ljeto istekao ugovor pa je klub iskoristio priliku da zaradi barem neki novac. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.