OVO IH BOLI

Srbi u šoku zbog epskog debakla: 'Ovo je samoubojstvo! Bruka i sramota, Partizan je razbijen kao nikad'

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages
Srbi u šoku zbog epskog debakla: 'Ovo je samoubojstvo! Bruka i sramota, Partizan je razbijen kao nikad'
24.07.2024.
u 08:09
Srpski mediji likuju nad sramotom, kako je nazivaju. Kurir je istaknuo da je to "jedna od najvećih sramota u povijesti kluba", a masovno se dijeli objava nekoć istaknutog igrača Partizana, a danas predsjednika sindikata nogometaša u Srbiji, Mirka Poledice
Pogledaj originalni članak

Srpski nogometni klubovi prošle su europske sezone kolektivno u 27 utakmica ostvarili samo jednu jedinu pobjedu, a ništa bolje nije za njih započela ni ova sezona. Naime, u prvom dvoboju 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka Partizan je kao gost kijevskog Dinama u poljskom Lublinu izgubio sa 6:2. Uzvrat za tjedan dana u Beogradu bit će, ili bi barem trebao biti samo formalnost kad je riječ o prolasku ukrajinskog doprvaka u sljedeće pretkolo.

Ne treba ni spominjati to na kakvim je sada mukama Partizan, ali i kako su taj poraz dočekali srpski mediji. Što je najgore, gosti iz Beograda poveli su golom Saldanhe na početku dvoboja, ali su onda u razdoblju od 40. minute do poluvremena već primili tri gola pa se na veliki odmor otišlo s 3:1 za Kijevljane. Poslije toga bilo se teško vratiti beogradskom sastavu.

FOTO Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Foto: Privatni album, obiteljska arhiva, Dalmatinski portal
Foto: privatni album
Mateo Kovačić
Foto: Wikipedia
Foto: Facebook
Luka Modrić
Foto: Dalmatinski portal
Ivan Perišić
Foto: Dalmatinski portal
Ivan Perišić
Foto: Dalmatinski portal
Ivan Perišić
Foto: hajduk.hr, Privatni album
Ivan Perišić
Foto: Instagram screenshot
Foto: 'Davor Javorovic/PIXSELL'
'30.09.2011,Donji Miholjac - Bivsi poznati nogometni strijelac i otac Domagoja Vide,Rudika Vida.PRESNIMKA FOTOGRAFIJE - Domagoj Vida kao dijecak Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
Foto: Privatna arhiva
Foto: 'Davor Javorovic/PIXSELL'
'30.09.2011,Donji Miholjac - Bivsi poznati nogometni strijelac i otac Domagoja Vide,Rudika Vida.PRESNIMKA FOTOGRAFIJE - Domagoj Vida sa starijim bratom Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: obiteljski album
Foto: obiteljski album
Foto: obiteljski album
Foto: obiteljski album
Foto: obiteljski album
Foto: Instagram
Gvardiol

- Lako smo primili golove, rezultat je razočaravajuć. Igrači Dinama pokazali su koliko su ispred nas, ostaje nam samo da pokušati nešto popraviti. Ovo nam je pokazatelj gdje smo u odnosu na Ligu prvaka. Ovo su kvalifikacije... Znači, daleko - rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević nakon utakmice. 

Srpski mediji likuju nad sramotom, kako je nazivaju. Kurir je istaknuo da je to "jedna od najvećih sramota u povijesti kluba", a masovno se dijeli objava nekoć istaknutog igrača Partizana, a danas predsjednika sindikata nogometaša u Srbiji, Mirka Poledice.

"Partizan je počeo utakmicu s osam stranaca, u nastavku su ušli još trojica. Ukupno jedanaest stranaca. Dinamo Kijev koristio je samo domaće igrače. Rezultat neću komentirati, ali ovo je samoubojstvo srpskog nogometa", napisao je Poledica.

I ostali srpski mediji bili su nemilosrdni prema Partizanu nakon velikog i teškog poraza. "Katastrofa, razbijeni smo kao nikad! Partizan je potpuno ponižen, ovo je sramota i bruka, daleko od ozbiljnog nogometa", tako glase samo neki od naslova u srpskim medijima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

BP
Besposlen pop
09:47 24.07.2024.

Ne znam čemu šok i čuđenje, ni u Maksimiru nisu bolje prošli

Avatar redington
redington
14:16 24.07.2024.

Jaka stvar, sam football jer football u Srbiji nije sprtska stavka broj jedan. Srbija je zemlja u kojoj je košarka zastupljenija nego football, kao i što je u Litvaniji.

PA
Pahor
09:00 24.07.2024.

Gledam fotku i mislim si da su srbi uvijek bili tamnoputi zbog genetike ali ovo sada je bas, bas jako.