VEĆ SU KRENULI PO NJEGA

Srbija bruji o velikom transferu: Mario Hezonja potpisuje za Partizan?

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Konferencija za medije hrvatske košarkaške reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Kvalifikacije za eurobasket 2025, Hrvatska - Cipar
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Kvalifikacije za eurobasket 2025, Hrvatska - Cipar
11.06.2024.
u 14:44
Inače, Hezonja je ove sezone u Euroligi imao 13.5 poena i 4.6 skokova u prosjeku, a Srbi već pišu da bi on za njih predstavljao veliko pojačanje
Pogledaj originalni članak

Mario Hezonja, hrvatski košarkaški reprezentativac koji je ujedno bio i kapetan na zadnjem okupljanju naših najboljih košarkaša je, prema saznanju srpskog Kurira, jako blizu potpisa za beogradski Partizan. Poznato je da Hezonja itekako respektira taj srpski klub, a već je dugo i želja Partizanovih navijača koji bi ga voljeli vidjeti u crno-bijelom dresu.

Cijeli posao bi prema saznanjima srpskih medija trebao biti zgotovljen čim završi košarkaško prvenstvo Španjolske, čija je finalna serija i dalje u tijeku. Hezonjin Real vodi 2:0 u pobjedama protiv Murcije. Po okončanju sezone bit će dogovoreni svi detalji ugovora.

Kurir doznaje da su čelnici Partizana s Hezonjom već razgovarali o mogućem dolasku u Beograd, i to za vrijeme polufinalne serije, u kojoj je Real pobijedio Barcelonu. Hezonja se spominjao i kao moguće pojačanje Panathinaikosa, ali i same Barcelone u koju je još kao mladić otišao iz KK Zagreb.

Inače, Hezonja je ove sezone u Euroligi imao 13.5 poena i 4.6 skokova u prosjeku, a Srbi već pišu da bi on za njih predstavljao veliko pojačanje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.