Pohvale Hrvatu

Trener Barcelone: Rakitić može igrati u najvećim klubovima

Foto: Reuters
Trener Barcelone: Rakitić može igrati u najvećim klubovima
09.02.2014.
u 14:19
- Sevilla je solidna, radnička momčad koja odlično igra kod kuće. Upozorio sam igrače da će im biti iznimno teško večeras
Pogledaj originalni članak

Danas u 21 sat Barcelona će gostovati u Andaluziji i pokušati protiv Seville upisati tri boda s kojima bi se vratila na vrh Primere. Oči mnogih posljednjih su dana uprte u Messija koji nakon ozljede nije ušao u pravu formu.

- Previše se priča o tome igra li on dobro ili loše. Treba ga ostaviti na miru nekoliko dana, on je najbolji nogometaš svijeta i trebamo uživati u njegovim igrama, a ne ga kritizirati, brani trener Barcelone Gerardo Martino svog ljubimca.

Gostovanje u Sevilli smatra jednim od najtežih u sezoni.

- Sevilla je solidna, radnička momčad koja odlično igra kod kuće. Upozorio sam igrače da će im biti iznimno teško večeras. Sevilla je klub koji postiže najviše pogodaka iz prekida, posebno zahvaljujući Rakitiću.

Upravo se Rakitić prije nekoliko dana spominjao u kontekstu transfera u Barcelonu. Španjolski mediji pisali su o interesu katalonskog kluba koji razmišlja o dovođenju hrvatskog reprezentativca.

- On je jedan od igrača koje će nam biti najteže čuvati. Posjeduje veliku kvalitetu i ima predispozicije za igranje u najvećim klubovima, pohvalio je Martino Rakitića.

>>Messi izgubio strast za igru? Pa provjerimo to!

>>Rakitić proglašen najboljim igračem Primere u siječnju!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Topgen
Topgen
15:26 09.02.2014.

Tata zna ..

CA
carpediem
18:53 09.02.2014.

Prije dvije god. kad je raketa tek poceo igrato solidno za Sevillu tad su mu okreteli ledja ovi veliki a danas ga hvale i gledaju rivalom ali obozavam Raketu sto je sretan u Sevilli i tesko je moze napustiti i veceras bi trebao pomoci Realu i Modricu.