POJAČANJA Brzo je stigla zamjena za Dixona

U Zadar dolaze Wright i Subotić?

29.01.2009.
u 14:41
Pogledaj originalni članak

Nakon nedavnog odlaska američkog razigravača Malika Dixona Zadrani nisu dugo čekali na zamjenu. Doduše, Amerikanac Bracey Wright, odnedavno bivši igrač španjolskog Jouventuda, nije razigravač, već bek šuter, ali Zadrani bi u sljedećih nekoliko dana trebali dobiti i novog razigravača. U Zadar bi, kako doznajemo od Kristijana Magaša, predsjednika kluba iz Višnjika, mogao sletjeti i novi Splićanin te zadarski zet Srđan Subotić.

Ipak, mnogo bi veće pojačanje Zadranima trebao biti Wright, odlični 24-godišnji strijelac, visok 1,91 centimetar. Igrao je i u Grčkoj, a ima i iskustvo u NBA.

- S Wrightom je sve dogovoreno i on bi trebao doći u Zadar u petak - rekao nam je Kristijan Magaš.

Odlični američki šuter trebao bi, kako se nadaju Zadrani, nadomjestiti Marlona Garnetta koji je također nedavno napustio Zadar, a lokalni internetski forumi već su puni njegovih videouradaka, koji su, mora se priznati, odlični. Ako sve bude po zadarskim planovima, Wright bi mogao već sutra zaigrati u zadarskom dresu protiv Krke u Novom Mestu gdje Zadrani jednostavno moraju pobijediti žele li zadržati šansu za sudjelovanje u Final fouru NLB lige. Također, s novim Amerikancem rastu i ambicije Zadrana u prolazak drugog kruga Eurokupa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr