urnebesna snimka

VIDEO Na društvenim mrežama se pojavio šaljivi trenutak iz Bjeličine karijere, pogledajte što mu se dogodilo

Foto: Screenshot
VIDEO Na društvenim mrežama se pojavio šaljivi trenutak iz Bjeličine karijere, pogledajte što mu se dogodilo
20.04.2023.
u 17:52
Naime, nakon što je na terenu ispucao loptu krenuo je ulijevo i sapleo se o vlastite noge te pao
Pogledaj originalni članak

Hrvatski trener Nenad Bjelica novi je strateg turskog Trabzonspora, potvrdio je sredinom tjedna turski prvak. 51-godišnji Bjelica potpisao je ugovor do kraja sezone 2024./25. A navijači Trabzonspora s oduševljenjem su dočekali Bjelicu. Njemu u čast su palili baklje i skandirali mu.

Društvenim mrežama počela je kružiti snimka na kojoj se Bjelici dogodio jedan simpatičan gaf. Naime, nakon što je na terenu ispucao loptu krenuo je ulijevo i sapleo se o vlastite noge te pao. No, spretno se dočekao i pritom još izveo i kolut te kao da se ništa nije dogodilo, pogledao na sat te zazviždao. Snimka je originalno objavljena prije 4 godine, dok je Bjelica još bio strateg Osijeka.

Podsjetimo, Bjelica će godišnje zarađivati 1,6 milijuna eura što znači da će u dvije sezone zaraditi 3,2 milijuna eura. Nakon što je prošle sezone na suveren način osvojio naslov turskog prvaka, ove sezone Trabzonspor nije ni izbliza toliko moćna momčad te se trenutačno nalazi na šestom mjestu ljestvice tamošnje Superlige. Ima čak 21 bod manje od vodećeg Galatasarayja.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.