SVE JE DOGOVORENO

Doznajemo: Nenad Bjelica ima novi posao, preuzima aktualnog prvaka

Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
17.04.2023.
u 11:43

Kako doznajemo, sve je dogovoreno i Bjelica će uskoro preuzeti aktualnog prvaka Turske Trabzonspor. Tamo ga čeka ozbiljan igrački kadar - bivši igrač Barcelone Marca Bartra, nekadašnji ofenzivac Liverpoola Lazar Marković i bivši igrač Napolija Marek Hamšik.

Nenad Bjelica nakon bio je neko vrijeme bez posla nakon što je dobio otkaz u Osijeku, no sada je tome došao kraj. Bjelica je novi trener turskog Trabzonspora.

Kako doznajemo, sve je dogovoreno i Bjelica će uskoro preuzeti aktualnog prvaka Turske. Tamo ga čeka ozbiljan igrački kadar - bivši igrač Barcelone Marca Bartra, nekadašnji ofenzivac Liverpoola Lazar Marković i bivši igrač Napolija Marek Hamšik.

Trabzonspor je bio u potrazi za trenerom nakon što je ostalo upražnjeno mjesto na klupi, a kao kandidat se spominjao i Slaven Bilić. No, uprava se odlučila za Bjelicu koji se može pohvaliti sjajnim rezultatima s Dinamom.

Aktualnom turskom prvaku ove sezone ide najbolje u ligi i neće obraniti naslov. Nalazi se na šestom mjestu s 21 bodom manje od vodećeg Galatasaraya. Inače, Trabzonspor je osnovan prije 55 godina, sedam puta su osvajali tursku Superligu te devet puta turski kup. 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
13:11 17.04.2023.

kaj nije trebao biti izbornik Poljske??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije