PREUZEO TRABZON

VIDEO Turski navijači pripremili spektakularan doček za Nenada Bjelicu

Nenad Bjelica
Foto: Instagram
1/5
19.04.2023.
u 10:35

Predsjednik Trabzonspora, Ahmet Ağaoğlu, bio je izdašan, a Bjelici je ustupio eksluzivnu vilu s bazenom, dok su njegovi članovi stožera na korišenje dobili elitne stanove i automobile.

Hrvatski trener Nenad Bjelica novi je strateg turskog Trabzonspora, potvrdio je jučer turski prvak. 51-godišnji Bjelica potpisao je ugovor do kraja sezone 2024./25.

Predsjednik Trabzonspora, Ahmet Ağaoğlu, bio je izdašan, a Bjelici je ustupio eksluzivnu vilu s bazenom, dok su njegovi članovi stožera na korišenje dobili elitne stanove i automobile. Prvi Bjeličin pomoćnik u Turskoj bit će Nino Bule, analitičar Jasmin Osmanović, a član stožera bit će i Bjeličin sin Luka.

A navijači Trabzonspora s oduševljenjem su dočekali Bjelicu. Njemu u čast su palili baklje i skandirali mu.

Trenersku karijeru Bjelica je počeo u austrijskom Kaerntenu, a potom je radio u još tri kluba iz Austrije, Lustenauu, WAC St. Andriji i bečkoj Austriji. Potom je otišao u talijansku Speziju i poljski Lech iz Poznana, dok je 2018. godine preuzeo Dinamo. Odličan je posao radio u zagrebačkom klubu kojeg je napustio 2020. i preselio u Osijek, što mu je bio posljednji posao prije sadašnjeg odlaska u Trabzonspor.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:49 19.04.2023.

Pa Cacic je u Hrvatskoj imal vise bez stozera

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:49 19.04.2023.

A sirotinja koja je stradala u potresu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije