NA ŠALATI

VIDEO Kačavenda odavno zadivljava navijače Dinama: Sjajnim potezima zaradio pljesak tisuća gledatelja

Foto: Futsal Dinamo
VIDEO Kačavenda odavno zadivljava navijače Dinama: Sjajnim potezima zaradio pljesak tisuća gledatelja
26.08.2023.
u 18:25
Kad mu je bilo tek 11 godina, Lukas Kačavenda bio je dijelom momčadi Zagreb Zapad. Igrao je u utakmici protiv Zagreba Istok prije no što su zaigrale legende i zvijezde kluba s Maksimira. Tada je sam matirao cijelu momčad i zabio gol koji mu je priskrbio pljesak četiri tisuće gledatelja
Pogledaj originalni članak

Ofanzivni vezni, 20-godišnji Lukas Kačavenda, je došao iz Lokomotive na posudbu u Dinamo. Na Maksimiru će ostati do siječnja iduće godine. Dinamo je dogovorio i opciju otkupa igrača koji je prije odlaska u Lokomotivu, od 2015. do 2017., učio igrati u Dinamovoj nogometnoj školi.

Nije još poznato kada će debitirati. Moglo bi to biti već u utakmici protiv Rijeke ove nedjelje. Međutim, navijači plavih ga već znaju i pred njima je i prije priređivao dobre predstave. Još 2014. igrao na prvom predstavljanju Futsal Dinama na Šalati.

VEZANI ČLANCI:

Sa samo 11 godina bio je dio momčadi Zagreb Zapad. Igrao je u utakmici protiv Zagreba Istok prije no što su zaigrale legende i zvijezde kluba s Maksimira. Tada je sam matirao cijelu momčad i zabio gol koji mu je priskrbio pljesak četiri tisuće gledatelja. 

VIDEO Sportske igre mladih: All-star utakmica

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BP
Besposlen pop
18:54 26.08.2023.

“Zadivljava”?!? Brišete komentare!? 😱

Avatar Stradun
Stradun
22:17 26.08.2023.

Zadivljuje.