OBRAĆANJE MEDIJIMA

VIDEO Đokovićeva obitelj ogorčena: Razapeli su ga poput Isusa, ali Bog sve vidi

Foto: Antonio Ahel
Beograd: Srđan Đoković održao je konferenciju za medije nakon što je njegov sin Novak ostao zadržan u azilu za imigrante u Melbourneu
Foto: Antonio Ahel
Beograd: Srđan Đoković održao je konferenciju za medije nakon što je njegov sin Novak ostao zadržan u azilu za imigrante u Melbourneu
Foto: Antonio Ahel
Beograd: Srđan Đoković održao je konferenciju za medije nakon što je njegov sin Novak ostao zadržan u azilu za imigrante u Melbourneu
06.01.2022.
u 14:35
- Novak se može vratiti i prije ponedjeljka u Srbiju, ali ako napusti Australiju svojevoljno, automatski stupa na snagu trogodišnja zabrana ulaska u tu zemlju za njega.
Pogledaj originalni članak

Obitelj Novaka Đokovića okupila se na konferenciji za medije povodom situacije u kojoj se našao njihov sin, brat, nećak... u Australiji. Nisu pritom štedjeli tamošnje vlasti.

- Nije prekršio nijedan protokol, imao je urednu dokumentaciju, kao i drugi tenisači koji su na isti način ušli u Australiju. Kad je priveden, mogli smo ga kontaktirati, ali nakon 45 minuta su mu oduzeli telefon i nismo se čuli više od tri sata - rekao je njegov brat Đorđe i dodao:

- Novak se može vratiti i prije ponedjeljka u Srbiju, ali ako napusti Australiju svojevoljno, automatski stupa na snagu trogodišnja zabrana ulaska u tu zemlju za njega. On se bori za ono što smatra moralnim i etičnim, a nadam se da će pobijediti, za cijeli svijet.

Otkrio je njegov brat i kakvu poruku mu je Novak poslao tijekom cijele ove muke.

- Bog sve vidi, moralna etika kao najveći su zvijezda vodilja k uzdizanju duhovnog. Moja je blagodat duhovna, a njihovo je samo materijalno.

Foto: Instagram

Otac Srđan i majka Dijana inzistirali su da se radi o političkoj odluci i nastavili sa žestokim izjavama prema australskim vlastima, dok je njegov stric Goran izjavio da su se Australci pokazali kao šovinisti.

U cijeloj priči najstaloženiji je bio njegov brat Đorđe, baš kao i Novak sam. Iako u teškoj situaciji, on je taj koji mora ulagati napore kako bi smirio roditelje, umjesto da bude obrnuto.

- Smještaju ga u prljave hotele, nitko to nije zaslužio. On je žrtveno janje jer želi promijeniti svijet, žele mu skresati krila. I to ljudi kao Scott Morrison, čije ime sve govori. Strašno je sve to, razapeli su ga poput Isusa, to je istinski skandal - u glas su govorili Dijana i Srđan Đoković.

Od 15 sati bi ispred Skupštine Srbije trebalo biti okupljanje u znak podrške Novaku Đokoviću, a pozvani su svi koji žele i mogu da dođu na ulice "pa pokažu svijetu zajedništvo".

Cijelu konferenciju za medije pogledajte niže:

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:27 06.01.2022.

Da sam na Djokovicevom mjestu, odmah bih napustio tu fasisticku vukojebinu. Pa sto ako ne bi tamo mogao putovati tri godine? Ako imalo drzi do sebe, on vise NIKAD nece tamo krociti svojom nogom. Ili barem dok Australci ne obore taj fasisticki rezim. Sjecam se kako je svojedobno JAR bila bojkotirana zbog apartheida. Zasto nitko ne bojkotira Australiju zbog ovog neofasizma koji je podigao apartheid na novu razinu? Zato sto oni ne diskriminiraju po boji koze nego po tome da li je osoba ubrizgana njihovim bojnim otrovima! Ovo je cak i veci zlocin, ovo je zlocin protiv covjecnosti, a to ce i sudovi utvrditi jednog dana...

DU
Deleted user
15:37 06.01.2022.

Poanta cijele priče je da su čovjeka prevarili: dozvolili su mu dolazak, a onda kada je stigao okrenuli priču iz svojih dnevno političkih razloga. Da su ga odbili na vrijeme, cijele farse ne bi bilo. To je meritum, i to nema veze sa cijepljenjem i ostalim tupljenjima ovdje. Zbog takvih tupljenja i neshvaćanja, sutra to isto može trefiti bilo koga od nas u bilo kojoj situaciji. Ne radi se uopće o za/protiv Đokovića i cijepljenja, već o poigravanju sa pojedincem kao takvim. Ako to odobravamo, onda nismo svjesni u čega nas se potencijalno vodi.

MI
Mislav28
16:01 06.01.2022.

Ovi srbijanci samo od sebe žrtve rade, ponašaju se kao da je već osvojio Australian Open 2022, kao da nema tamo drugih boljih igrača.