PRVO POJAVLJIVANJE

VIDEO Novak Đoković stao uz prozor i obratio se okupljenima, evo što je pokazivao

Foto: Twitter
1/5
06.01.2022.
u 14:09

Možda to malo smiri tenzije nastale ispred hotela, gdje prosvjednici koriste povećanu pažnju pa upozoravaju na nepravde koje se događaju zatvorenima u njemu.

Novak Đoković nalazi se u hotelu Park, gdje vlasti u Melbourneu inače prosljeđuju imigrante s neriješenim statusom. I bit će u njemu najmanje do ponedjeljka 10. siječnja, kao vjerojatno i prosvjednici ispred njega, kojima se Nole obratio s prozora.

Snimka koja se širi društvenim mrežama pokazuje najboljeg tenisača svijeta kako pozdravlja okupljene mahanjem, poljupcima i sklapanjem dlanova u oblik srca.

 

 

 

Vidi se i da nije sam, iza njega je jedan muškarac.

Možda to malo smiri tenzije nastale ispred hotela, gdje prosvjednici koriste povećanu pažnju pa upozoravaju na nepravde koje se događaju zatvorenima u njemu. Neki borave tamo godinama i nikako da im se riješit status.

Sprski tenisač neće dijeliti takvu sudbinu, ali pravoslavni Božić dočekat će sam.

Komentara 5

AI
Air
14:14 06.01.2022.

Otpor!

CR
CroVukovar
14:26 06.01.2022.

100 članaka o tulavom ..binu... Daj završite više s tim!!

DU
Deleted user
14:29 06.01.2022.

A kaj očekivat od Bizantinca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije