NAVLAČI BIJES

Đokoviću otac Srđan radi probleme: Zbog njega bi mogao biti rigorozno kažnjen

Instagram
06.01.2022.
u 13:13

Za danas u 15 sati poziva na masovno okupljanje ispred Skupštine Srbije u znak podrške njegovu sinu. Čime cijelu situaciju podiže na političku razinu.

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, u napadu gnjeva dao je izrazito žestoke izjave kontra australskih vlasti, poziva na prosvjede i posljedice bi mogle biti rigorozne, navodi The Edge.

Prema zakonima koji vrijede u Australiju, tko god namjerno pokuša ilegalno ući u zemlju, dobiva zabranu ponovnog ulaska u zemlju na najmanje tri godine. U obzir se uzimaju i druge okolnosti. U ovom slučaju, to su izjave Srđana Đokovića.

Za danas u 15 sati poziva na masovno okupljanje ispred Skupštine Srbije u znak podrške njegovu sinu. Čime cijelu situaciju podiže na političku razinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srdjandjokovic_

 

 

Otac najboljeg tenisača na svijetu s razlogom je nezadovoljan tretmanom prema sinu, no morao bi smiriti strasti jer na ovaj način mu nikako ne može pomoći, baš suprotno.

Komentara 3

PR
prahrvat
13:45 06.01.2022.

Je li ovo onaj koji još nije dokučio zašto je NATO napao Srbiju?

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:11 06.01.2022.

Čudan naslov članke gdje se kaže:"Zbog njega bi mogao biti rigorozno kažnjen", ali nije objašnjeno tko bi to mogao biti kažnjen?

IL
ilustrator
14:01 06.01.2022.

pored ovakva ćaleta "teniser" je još ispao i normalalan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije