Oproštaj od Eurolige

Vladimir Ivanković: Zadovoljan sam iako smo izgubili 11 puta u 12 kola

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Vladimir Ivanković: Zadovoljan sam iako smo izgubili 11 puta u 12 kola
06.02.2013.
u 23:30
U dvoboju posljednjega kola ženske košarkaške Eurolige KK Novi Zagreb izgubio je kod kuće od Avenida iz Salamance 68:86.
Pogledaj originalni članak

Košarkašice Novog Zagreba završile su ovosezonski nastup u Euroligi porazom od španjolskog sastava Avenida iz Salamance (68:86). Gošćama je ova pobjeda puno više značila jer su se plasirale u drugi krug dok su Novozagrepčanke ostale na samo jednoj pobjedi u 12 odigranih utakmica.

- Možda će zvučati čudno, ali zadovoljan sam premijernim nastupom mog kluba u Euroligi. Možda smo mogli imati koju pobjedu više, možda smo mogli izboriti drugi krug, ali sve je to cijena neiskustva - rekao je Vladimir Ivanković, trener Novog Zagreba.

Gošće je do pobjede predvodila Marija Režan, hrvatska reprezentativka koja je za 22 minute postigla deset koševa, imala četiri blokade i sedam skokova.

- Osmijeh sve govori. Da bi prošle dalje morali smo pobijediti jaki Jekatarinburg kod kuće i naravno Novi Zagreb u Trnskom. Uspjeli smo ostvariti oba cilja. Dolaskom novog trenera igramo sve bolje i nije isključeno da se plasiramo među posljednjih osam u Euroligi - rekla je Marija.

Najefikasnije kod Novog Zagreba bile su Mirna Mazić sa 18 i Latoya Williams sa 17 koševa,a kod Španjolki Marta Fernandez i Lecoe Willingham sa po 14 koševa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar deziderij
deziderij
06:56 07.02.2013.

Čovjek je zadovoljan samo i s jednom pobjedom od 12 susreta. Koliko bi tek bio zadovoljan s dvije pobjede. Čega se pametan stidi budala se time ponosi.