vrhunski splitski chef:

'Bakalar na bijelo radimo s krumpirom, on je ključan da dobijete količinu kako bi mogli nahraniti obitelj'

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
'Bakalar na bijelo radimo s krumpirom, on je ključan da dobijete količinu kako bi mogli nahraniti obitelj'
26.12.2023.
u 16:39
Chef Hrvoje Zirojević voli spoj tradicije i modernog, a ima rješenje i za one koji loše podnose svježi češnjak – dodajte mlijeko i maslac, oni će ublažiti njegovu jačinu

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 2

Avatar rubinet
rubinet
20:35 26.12.2023.

Kuhar preporučuje puno krumpira. A to znači malo bakalara. A bit blagdanskog obroka je uživanje u ribi.......Kad se već pravi ,jasno, treba biti urađeno kako treba. A to je odnos 1-2.

KO
KodPuza
17:48 26.12.2023.

Recept za mir u svijetu: 1. Totalno uništenje kafira i njegove šejtanske vojske, 2. Demilitarizacija ilegalnih migranata u Svetu Zemlju, 3. Deradikalizacija genocidnog hajvanskog izroda!