ANDREJ PLENKOVIĆ

'Navalili ste na Dalić, a dobila je nagradu da je to bio najbolji potez u 2017.'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Martina Dalić i Andrej Plenković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Martina Dalić, Andrej Plenković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Martina Dalić, Andrej Plenković
10.05.2018.
u 09:39
Rekao je i kako je 'bitno ostvariti cilj' te da nije došlo do 'krize megarazmjera'.
Pogledaj originalni članak

Premijer Andrej Plenković sudjelovao je na sjednici Kluba zastupnika HDZ-a nakon koje je dao izjave.

– Gospodarska kriza prijetila je cijeloj hrvatskoj ekonomiji. Meni je kao predsjedniku Vlade bitan globalni interes Hrvatske u toj situaciji. Taj cilj nastojimo ostvariti. Cilj je ostvaren – kazao je novinarima nakon sjednice.

Rekao je i kako je ''bitno ostvariti cilj'' te da nije došlo do ''krize mega razmjera''. Novinari su tražili odgovor na pitanje o postupcima Martine Dalić i e-mailovima.

– Navalili ste na potpredsjednicu Vlade, a dobila je nagradu da je to bio najbolji potez u 2017. – kazao je premijer, prenosi N1.

- U supstanci ne vidim loše namjere, niti nešto nezakonito - rekao je Plenković o mailovima koje je Dalić razmjenjivala s piscima lex Agrokora.

Ministar Oleg Butković novinarima je ispred Vlade rekao kako se slabo koristi e-mailom.

- Da vam budem iskren, malo se mailovima i koristim - rekao je ministar

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

Avatar siva_sova
siva_sova
09:47 10.05.2018.

problem je to da se hdz dalić-ramljak ekipa dogovorila da izvuku i podijele pola miljarde kune, to čak i priznaju hdz-ovci ali govore bitno je samo da su se spasila radna mjesta...

DU
Deleted user
09:52 10.05.2018.

tko joj je dao na .gradu ....a popljackani novci..

HR
Hrabraja
09:59 10.05.2018.

Remetinec je novo mjesto rada sadasnje vlade