Za pozitivne promjene

Real Dog konferencija o zaštiti i dobrobiti pasa te odgovornom vlasništvu

Foto: Udruga Indigo
Real Dog konferencija o zaštiti i dobrobiti pasa te odgovornom vlasništvu
18.09.2024.
u 14:00
Četvrta Real Dog konferencija održat će se u subotu i nedjelju, 21. i 22. rujna, na jezeru Rakitje, a organizira je Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo
Pogledaj originalni članak

Na jezeru Rakitje (Sveta Nedelja) održat će se četvrta konferencija posvećenu zaštiti i dobrobiti pasa te poticanju odgovornog i aktivnog vlasništva - „Real Dog Conference“.

Organizira je Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo, iz koje ističu da sudionike i ove godine čekaju zanimljive i bitne teme o kojima će govoriti vrhunski predavači. Među njima su izv. prof. dr. sc. Jelena Ombla, dr. vet. med. Dunja Kovač, Nataša Bokšan, Asen Arolski, Jasenka Pavić, doc. dr. sc. Marina Vidaković, Nejra Puvača, univ. spec. med. Vet., Deana Basar, dr. vet. med. te članovi
HGSS K9 odjela.

– Glavni cilj konferencije je promicanje aktivnog i odgovornog vlasništva, a na jednom mjestu okupljaju se sve interesne skupine od trenera, biheviorista, veterinara, neprofitnih organizacija, skloništa, zaposlenika nadležnih državnih institucija do samih vlasnika pasa. Stručnim predavanjima te razmjenom iskustava s ljudima iz prakse želimo potaknuti pozitivne promjene za dobrobit pasa i njihovih vlasnika te cjelokupne okoline. Kvalitetna edukacija je jedini ispravni put ka sretnom suživotu svih ljudi i životinja u urbanoj sredini – ističu u Indigu.

Konferencija se održava u subotu i nedjelju, 21. i 22. rujna, a raspored i način prijave na konferenciju možete pronaći na Facebook stranici događaja, odnosno Facebook stranici Udruge.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar rubinet
rubinet
18:27 18.09.2024.

"Real dog"? Hoće li " konferencija o zaštiti i dobrobiti pasa " biti uspješnija pod tuđim nazivom? Zašto neke Hrvatice i neki Hrvati ne cijene svoj jezik? Zašto nije barem dvojezično?