PROMO

U Zagreb se vraća Festivala pasa!

27.08.2024.
u 10:58

Simbolično, na Međunarodni dan pasa, omiljeni festival za sve njuške najavljuje svoje novo izdanje! Trg dr. Franje Tuđmana ponovno ugošćuje zabavnu i edukativnu manifestaciju pod nazivom Festival pasa svih rasa i zakazuje druženje od 27. do 29. rujna.

Za razliku od prvog, prošlogodišnjeg događaja, ovaj će trajati dan duže uz puno opširniji program koji će oduševiti sve generacije. Pod generalnim pokroviteljstvom branda ZOOCITY, četveronožne ljubimce i njihove vlasnike dočekat će veliki poligon za vježbe i treninge sa psima te brojne aktivnosti i sadržaji poput „grooming“ zone, razni izlagači i druga iznenađenja. S ciljem promicanja i poticanja udomljavanja životinja, ovaj projekt još je prošle godine osvojio zagrebačku publiku. Omiljeno zagrebačko zeleno „šetalište“ pasa privuklo je i one koji nemaju ljubimca, ali možda razmišljaju o udomljavanju jednog.

Ove godine ugostit će udrugu Merida za pomoć i unaprjeđenje života životinja  te brandove koji nude proizvode ili usluge namijenjene njezi i zdravlju pasa – hrana, pet shopovi, dreseri, dizajneri i frizeri, veterinari i ostali ljubitelji pasjeg svijeta. Ovaj festival jedinstvena je prilika da se približite svijetu pasa, upoznate različite pasmine, naučite puno o odgoju i njezi te nađete pravi motiv za moguće udomljavanje. Dok se na zanimljivim predavanjima i zabavnim radionicama štošta može naučiti, posebnu pozornost privlači popratni program koji je namijenjen obiteljima. Izbor za “Njušku Tuđmanca”, glazbeni program i aktivnosti za djecu samo su dio bogatog programa, koji će sada trajati 3 dana.

Detaljne informacije o programu bit će dostupne na web stranici, a festival je moguće pratiti i putem Facebooka i Instagrama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije