tijekom siječnja

Besplatne radionice u Dugavama: Okušajte se u akrobatici i izradite strip

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Besplatne radionice u Dugavama: Okušajte se u akrobatici i izradite strip
16.01.2023.
u 09:36
Projekt je namijenjeni djeci osnovnoškolskog uzrasta, ali i mladima u srednjoj školi – poručuju organizatori i pozivaju zainteresirane da se uključe.
Pogledaj originalni članak

Suprotno mnogim mišljenjima, siječanj ne mora biti dosadan mjesec, pogotovo uz besplatne radionice koje tijekom cijelog mjeseca u prostorijama Mjesnog odbora Dugave u Ulici sv. Mateja 93 priprema Autonomni kulturni centar Attack. Na njima ćete moći naučiti izraditi vlastiti strip, okušati se u akrobatici ili pak svladati osnove dramskih vještina.

– Osim radionica, program sadrži i predstave za djecu koje su osmislili istaknuti predstavnici domaće novocirkuske izvedbene umjetnosti. Projekt je namijenjeni djeci osnovnoškolskog uzrasta, ali i mladima u srednjoj školi – poručuju organizatori i pozivaju zainteresirane da se uključe.

Poveznica na formular koji je potrebno ispuniti kako biste se prijavili za radionicu nalazi se na Facebook i Instagram profilima Autonomnog kulturnog centra, gdje se, osim o Attackovoj hibridnoj zajednici u Dugavama, može naći i više informacija o svim drugim programima koje organiziraju u suradnji s brojnim udrugama u metropoli.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.