NEKI SU KRIVOTVORILI ISPRAVE

Tko se sve parkira na mjesta za osobe s invaliditetom? Zagrebački policajci provjerili, a evo što su zabilježili

PUZ
21.09.2024.
u 15:35

Utvrđena su, pritom, ukupno 102 prekršaja koja se odnose na parkiranje vozila na mjestima rezerviranim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom bez istaknute Europske parkirališne karte

Zagrebački policajci u četvrtak i petak, 19. i 20. rujna, promatrali su parkirališna mjesta za osobe s invaliditetom. Tako su policijski službenici PUZ-a, I. i II. postaje prometne policije Zagreb, tijekom provedbe akcije nadzirali ukupno 308 vozila.

Utvrđena su, pritom, ukupno 102 prekršaja koja se odnose na parkiranje vozila na mjestima rezerviranim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom bez istaknute Europske parkirališne karte.

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, u šest nadzora na vozilima su zatečene, sumnja se istaknute neoriginalne odnosno preslikane Europske parkirališne karte, slijedom čega se provode izvidi i utvrđuju okolnosti zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

FOTO Pogledajte spektakularni prikaz vraćanja kupole na baziliku u Palmotićevoj: 'Ovo je važan trenutak...'

1/25
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije