NOVI PREDSJEDNIK SKUPŠTINE

Klisović o uhićenjima u GSKG-u: Ovo mi je prvi glas, podržavam raščišćavanje svih nezakonitosti

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL
17.06.2021.
u 12:38
Za vrijeme sjednice u provodila se akcija USKOK-a u zagrebačkom GSKG-u te su uhićene četiri osobe
Pogledaj originalni članak

Nakon završene konstituirajuće sjednice zagrebačke Skupštine, javnosti se obratio novi predsjednik Joško Klisović koji se još jednom zahvalio na ukazanom povjerenju, a potom odgovarao na pitanja novinara. 

Za vrijeme sjednice u provodila se akcija USKOK-a u zagrebačkom GSKG-u te su uhićene četiri osobe koje se sumnjiče za radnje  gospodarskog kriminaliteta.

- Ovo mi je prvi glas, možete vidjeti da sam zatečen. Ukoliko postoje nezakonitosti, policija mora reagirati. Tomašević je bio jasan, kao i ja, da ćemo dati punu potporu raščišćavanja svih nezakonitosti. To je jedan od naših zadataka koje su nam građani dali na povjerenje, odgovorio je.  


Upitan o problemu nezakonitog oduzimanja zemlje za izgradnju žičare, Klisović je kazao kako je još prerano govoriti o radnjama koje će se poduzeti. 

- Ovakvih pitanja ima bezbroj i zasad ne mogu odgovoriti na svako pojedino pitanje, ali mogu reći da ćemo zakonito postupati, kazao je.

Objasnio je i dogovore između SDP-a i Možemo!, govoreći da njegovo postavljanje na mjesto predsjednika nije bio uvjet za formiranje većine.

- To nije bio uvjet, ali ono što je bio uvjet su zajedničke vrijednosti koje zastupamo i pomoću kojih našim građanima želimo osigurati bolje uvjete života u Gradu, kazao je.

VIDEO Policija upala u GSKG

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
13:03 17.06.2021.

Klisović o uhićenjima u GSKG-u: Ovo mi je prvi glas, podržavam raščišćavanje svih nezakonitosti ukoliko nisu ukljućeni pravi hrvati iz naše partije.