Slane delicije poput sendviča s pečenim lososom, šparogama i kremastom kozjom skutom, slatka toplo-hladna iznenađenja nazvana "ice donut" te osvježavajući kokteli samo su dio ljetnoj menija Bistroa Le Kolač, a kojeg je na ljetnoj terasi u Parku Kneževa u Branimirovoj 41, predstavio chef Robert Hromalić.
U ponudu, uz ručno rađene kolače, Hromalić je za vruće ljetne dane uvrstio i atraktivnu ponudu tosteva te slatkih kroasana s pistacijom i malinama, koje možete kušati, primjerice, za doručak koji se poslužuje od 11:30 sati. Uživati ondje možete i u gurmanskim sendvičima s pečenim lososom, piletinom i pistacijama te slatko slanoj varijanti tune i kroasana s lososom.
VEZANI ČLANCI:
Sladokusce će oduševiti i "ice donuts", slasne i meke tostirane krafne punjene sladoledom, a osvježiti se možete laganim koktelima s potpisom Dominika Bečvardija, suosnivača zagrebačkog bara "Peaches&Cream" koji je lani proglašen za najboljim barmenom u Hrvatskoj. Inspiriran ljetom osmislio je pet koktela, među kojima su i "Peaches & spice" s votkom, jogurtom, breskvom te sečuanskim paprom i "Yuzu & nut" s ginom, yuzuom i sirupom od prženog lješnjaka.
Bistro Le Kolač u Parku Kneževa možete posjetiti svakog dana od 8 do 23 sata.