veliki Gastroprojekt

Place market stiže na Dolac: Od danas se blaguju kamenice,fuži, purica s mlincima...

Place market stiže na Dolac: Od danas se blaguju kamenice,fuži, purica s mlincima...
09.06.2023.
u 07:00
Svaki će sunčani petak do 14. srpnja svoje specijalitete spremati poznati kulinarski majstori kao što su Marin Medak, Christian Misirača i Mario Mihelj
Pogledaj originalni članak

Purica s mlincima, pohanci, fuži sa šumskim gljivama i pršutom, kamenice i kajzeršmarn samo su neke od delicija kojima će se gostiti danas na Dolcu, koji se u sklopu projekta Place market pretvara u veliki restoran na otvorenom.

Tako će svaki sunčani petak do 14. srpnja svoje specijalitete ondje spremati poznati kulinarski majstori kao što su Marin Medak, Christian Misirača i Mario Mihelj te chefovi restorana među kojima su, primjerice, Broom 44, Restač, Ficlek i Begs plant based. Atmosferu će podizati DJ, a na štandu s oznakom "Plavi ceker" svoje će proizvode predstavljati i OPG-ovi pa se možete počastiti domaćim džemom, likerom, sirom ili medom.

Institut za razvoj i međunarodne odnose u suradnji sa Suzy Josipović Redžepagić predstavit će i projekt "Klimatske kuharice o utjecaju gastrosektora na emisiju CO2 i klimatske promjene"

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.