OČEVID U TIJEKU

Prometna nesreća u zagrebačkom Resniku: Dvije osobe ozlijeđene, autobusi voze obilazno

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Prometna nesreća u zagrebačkom Resniku: Dvije osobe ozlijeđene, autobusi voze obilazno
15.10.2024.
u 10:37
U nesreći su sudjelovala dva automobila
Pogledaj originalni članak

Jutros oko 7.40 došlo je do prometne nesreće na križanju ulica Resnik I i Resnik II. Kako su nam rekli u zagrebačkoj policiji, u nesreći su sudjelovala dva automobila, a dvije su osobe ozlijeđene te prevezene u Klinički bolnički centar Zagreb. Još nije poznata težina ozljeda, kažu nam u policiji, a očevid je u tijeku.

A zbog trajanja očevida, javljaju u ZET-u, promijenjene su trase dvije autobusne linije,  216 i 276. "Autobusne linije 216 i 276 prometuju preusmjerenom trasom Čulinečka - Slavonska - Resnik III, zbog prometne nesreće drugih sudionika u prometu na raskrižju ulica Resnik I i Resnik II", poručili su na svojim internetskim stranicama. 

VEZANI ČLANCI: 

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.