potaknuti kvarom

SDP Zagreb traži odgovore od ZET-a: 'Kada i u kojim rokovima se obavljaju servisi trafostanica?'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
SDP Zagreb traži odgovore od ZET-a: 'Kada i u kojim rokovima se obavljaju servisi trafostanica?'
24.06.2024.
u 17:02
Očekujemo da zahtjev podrži i gradonačelnik Zagreba. Važno je znati kako se javni promet održava, da se ne ponovi kolaps kojim je danas zbog obustave prometa bila pogođena četvrtina građana metropole, ističe Branko Kolarić.
Pogledaj originalni članak

Kolaps u prometu jutros je izazvao prekid tramvajskog prometa na relaciji od Dupca do okretišta Maksimir, a izazvao ga je kvar na trafostanici ZET-a u Dubravi. Brojni putnici svjedoče kako su slične situacije sve učestalije, a zbog čega su se oglasili i iz zagrebačkog SDP-a. 

Od ZET, kako ističu u priopćenju, traže informacije o servisiranju trafostanice u Dubravi, kao i ostalih, točnije, kada se i u kojim rokovima obavljaju servisi. 

VEZANI ČLANCI: 

– Javni prijevoz je u nadležnosti Grada Zagreba i glavno prijevozno sredstvo za veliku većinu građana, osobito je značajan za umirovljenike i radnike, a od jeseni i za učenike i studente. Očekujemo da zahtjev podrži i gradonačelnik Zagreba. Važno je znati kako se javni promet održava, da se ne ponovi kolaps kojim je danas zbog obustave prometa bila pogođena četvrtina građana metropole – ističe Branko Kolarić. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DR
Drakon12
16:29 26.06.2024.

A danas, 26. lipnja 2024., tramvaji su oko 15:00 sati stali u Vončininoj pa su ljudi trebali ići pješke do Maksimira na prepuni bus da bi došli do Dubca. ZET je u totalno upropašten i nesposoban da ispunjava svoju osnovnu funkciju. Sramota!!!