JAVILI IZ POLICIJE

Strašna nesreća u Zagrebu: 22-godišnjak na motoru naletio na zaštitnu ogradu, uslijed ozljeda preminuo u bolnici

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Strašna nesreća u Zagrebu: 22-godišnjak na motoru naletio na zaštitnu ogradu, uslijed ozljeda preminuo u bolnici
23.09.2024.
u 11:29
U prometnoj nesreći vozač motocikla teško je ozlijeđen, kazali su iz policije, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolnici Dubrava gdje je u večernjim satima uslijed zadobivenih ozljeda preminuo
Pogledaj originalni članak

Na Cesti Ivana Mažuranića, u blizini Sesveta i Kašine, 22-godišnjak na motoru naletio na ogradu pa kasnije, uslijed ozljeda, preminuo u bolnici, javlja zagrebačka policija. Sve se dogodilo jučer oko 16.15 sati, a mladić je upravljao motociklom marke Yamaha zagrebačkih registarskih oznaka državnom cestom D3, i to u smjeru sjeverozapada.

"Dolaskom do desnog zavoja, na 37. kilometru ceste, nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na cesti uslijed čega je ulaskom u zavoj izgubio nadzor nad motociklom i nastavio kretanje ravno kroz zavoj, a potom u kočenju naletio na zaštitnu ogradu sa zapadne strane kolnika", stoji u priopćenju PUZ-a.

U prometnoj nesreći vozač motocikla teško je ozlijeđen, kazali su iz policije, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolnici Dubrava gdje je u večernjim satima uslijed zadobivenih ozljeda preminuo.

VEZANI ČLANCI:

OBJAVLJENI DETALJI

VIDEO Predstavljena velika porezna reforma: Evo tko će plaćati porez na nekretnine, a kome rastu plaće

Ministar Primorac je predstavio popis šest zakonskih akata koji se mijenjaju: Zakon o lokalnim porezima, Zakon o porezu na dohodak, Zakon o doprinosima, Opći porezni zakon, Zakon o Poreznoj upravi i Zakon o porezu na dodanu vrijednost. Ministar je zatim prošao kroz svaki od elemenata koje mijenja u ovom poreznom sustavu. Prvi, po njegovu mišljenju i najvažniji, jest unaprjeđenje sustava oporezivanja nekretnina.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.