privremena regulacija

Vozači oprez! Radovi zatvaraju dio Vodovodne, ali i jedno raskrižje, donosimo detalje

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Vozači oprez! Radovi zatvaraju dio Vodovodne, ali i jedno raskrižje, donosimo detalje
24.08.2023.
u 07:00
Željezničko-cestovni prijelaz na Vodovodnoj zatvara se zbog rekonstrukcije željezničke pruge, a dio kolnika kod raskrižja Savske i Tratinske bit će zauzet zbog radova na tramvajskoj pruzi
Pogledaj originalni članak

Zbog rekonstrukcije pruge koju izvode Hrvatske željeznice, danas od 8 sati za sav se promet zatvara željezničko-cestovni prijelaz na Vodovodnoj ulici. Radovi će trajati do nedjelje, do 21 sat, a obilazni pravci za to vrijeme bit će: 

  • Zagorska – Selska – Prilaz b. Filipovića – Vodovodna,
  • Vodovodna – Ilica – Selska – Zagorska - Vodovodna.

VEZANI ČLANCI: 

nabavljeno ih je 11

VIDEO Doznali smo sve detalje o rabljenim tramvajima za Zagreb: Koje će biti boje i što će nuditi putnicima?

Iako se čini kako nisu u cvijetu mladosti, oni nisu ni blizu starog željeza, već ih se u ovom stanju može koristiti barem 10-15 godina, piše Urban Transport, međunarodni specijalizirani magazin za javni prijevoz. Navode i kako su budući zagrebački tramvaji u izvrsnom stanju jer ih je tvrtka IFTEC modernizirala 2014. u Leipzigu ugradnjom novog sustava informiranja putnika te redizajnom interijera

U isto će se vrijeme danas zatvoriti i dio kolnika kod raskrižja Savske i Tratinske, a ondje će se pak, do 2. rujna, raditi na sanaciji tramvajskog kolosijeka. 

Za vrijeme radova promet će se odvijati po preostalom dijelu kolnika te prema privremeno postavljenoj regulaciji, a iz Grada upozoravaju sugrađane na moguće poteškoće u prometu te mole za razumijevanje. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar mrIvan
mrIvan
00:50 26.08.2023.

Gužve će od ponedjeljka biti nezamislive - svaka čast na tajmingu tupsoni!