MISS TANGA JADRANA Mariborčanka Nives Brauner na završnom izboru u Puli ponijela laskavu titulu

Balerina u tangama

inv_tange_tx.jpg
import
24.08.2006.
u 17:25

Nives Brauner ukupna je pobjednica Miss tanga Jadrana. Ta 19-godišnja Mariborčanka i druga pratilja Miss Slovenije profesionalno se bavila baletom 15 godina.

 - Zbog ozlijede zgloba morala sam prestati s baletom. Ove godine sam upisala studij nautike u Portorožu, a jako me zanimaju motori. Luda sam za njima i želja mi je jednog dana kupiti jedan s pravom kubikažom. Skuteri  ne dolaze u obzir - rekla je Nives.

Zanimljivo je da je na turneji upoznala svog današnjeg dečka, Gorazda koji je svjetski prvak u padobranstvu.

 - Bila je to ljubav na prvi pogled. Nakon turneje još smo ostali odmarati se i kupati u Istri. Uglavnom smo bili na usamljenim plažama jer sam velika ljubiteljica nudizma - rekla je Nives.
Manekenstvom se počela baviti slučajno kada joj je u Mariboru na ulici prišao fotoreporter i upitao želi li se baviti tim poslom.

 - U Hrvatskoj ću raditi za modnu agenciju Tarol čija je vlasnica Tamara Roglić koja je vodila program na miss tanga Jadrana - rekla je Nives koja će hrvatsku primijeru na modnoj pisti imati krajem rujna na Danima vjenčanja u zagrebačkom Globosu. U međuvremenu će s dečkom Gorazdom sedam dana na Ibizu. To joj je bila nagrada za osvojenu lentu miss tanga.

Želite prijaviti greške?