Uspjeh

Apple u samo tri dana prodao 1,7 milijuna iPhonea 4

iphone
AFP
29.06.2010.
u 07:35

Prodaja novog iPhonea počela je u četvrtak u SAD-u, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačoj i Japanu.

Kompanija Apple objavila je da je u samo tri dana prodala više od 1,7 milijuna iPhonea 4 što ovaj smartphone, s obzirom na brzinu kojom se u prvim danima prodaje, čini najuspješnijim proizvodom u povijesti Applea.

Prodaja novog iPhonea počela je u četvrtak u SAD-u, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj i Japanu. Zbog velike potražnje u većini trgovina javila se nestašica što je izazvalo ljutnju kupaca.

- Ovo je najuspješnije lansiranje nekog proizvoda u našoj povijesti. Ipak, ispričavamo se svima koji nisu mogli kupiti novi iPhone jer nismo osigurali dovoljno zaliha - rekao je prvi čovjek Applea Steve Jobs.

Trenutačno su kupcima dostupni samo crni modeli iPhonea, a oni bijeli u prodaji će se naći krajem srpnja.

Prošlogodišnji model iPhonea 3GS u prva tri dana prodan je u milijuna primjeraka.

Ključne riječi

Komentara 4

BO
bossman
11:53 29.06.2010.

napisao i pobrisano..očigledno je ejpl sveta krava ,pa se ne smije kometnirati u kontekstu DOKAZANOGA, to izgleda biva i sa njihovim odanim hordama..enivej... i za takve treba biti mjesta na svijetu(pogledaj sliku..) THUMB DOWN!!!...

BO
bossman
12:04 29.06.2010.

@ DZ zvonimir.. ŠTO JE TAKO dobro???..

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:58 29.06.2010.

I ja imam ovaj telefon (kupila mi zena za rodendan) i mora da kazem de je sve ostale ostavio u prasini.Sve je dobro da covjek naprosto nemoze vjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije