APPLEOV KULTNI UREĐAJ

FOTO Novi iPhone stigao u Hrvatsku: Cijena za mnoge nedostižna, bili smo na prezentaciji

Zagreb: Novi iPhone 16 stigao u Hrvatsku
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/27
20.09.2024.
u 10:06

Ono što je dobro jest da je u ponudi niz modela koji sa sobom nose različite količine memorije, druge hardverske i softverske značajke, tako da nam se čini da će ljubitelji iPhonea u Hrvatskoj moći sasvim sigurno odabrati uređaj za sebe, u adekvatnoj boji i opremljenosti

Novi iPhone 16 u Hrvatskoj će stajati od 1059,99 eura pa do 2179,99 eura, koliko stoji najmoćniji iPhone 16 Pro Max u svojoj najmoćnijoj verziji, kako smo doznali na prezentaciji novog Appleova kultnog mobilnog uređaja u zagrebačkom iStyleu u Arena Centru. Novi su iPhone predstavili Hiljson Mandela i influencerica Paula Sikirić, dvoje mladih ljudi za koje je pravilno procijenjeno da mogu dobro koristiti nove značajke iPhonea 16, a to je značajno poboljšano baratanje zvukom i fotografijom.

Objašnjeno je i kako će novi Appleov smartphone postupno dobivati značajke umjetne inteligencije gdje će biti čak i glasovni opisi fotografija koje snimamo, a zbog čega je doček globalne publike bio relativno mlak. Ipak, novi je iPhone ponovno kao modni dodatak, vrlo skladan, pomodan, u atraktivnim bojama koje ne nalazimo kod drugih modela, a s mnoštvom opcija među kojima je i nova akcijska tipka.

Ono što je dobro jest da je u ponudi niz modela koji sa sobom nose različite količine memorije, druge hardverske i softverske značajke, tako da nam se čini da će ljubitelji iPhonea u Hrvatskoj moći sasvim sigurno odabrati uređaj za sebe, u adekvatnoj boji i opremljenosti. Uz novi iPhone predstavljen je i novi Appleov sat koji je značajno napredniji, dizajnom tanji, opcijama bogatiji, primjerice sada preko njega možete slušati glazbu s drugih Appleovih uređaja.

Ključne riječi

Komentara 11

BI
billynik
10:31 20.09.2024.

Apple polako ali sigurno tone, još ga samo brend drži da ne potone skroz ali ako ovako nastavi to će doći brzo.

Avatar AGRAM
AGRAM
10:16 20.09.2024.

Možda eksplodira.

PV
prcko.vita
11:05 20.09.2024.

18.000,00 kuna za mobitel? Pa doooobro, ja mislim da je potrebno ovako nešto čisto da se vidi do kuda doseže ljudska glupost. Dobar dan, ja sam Hrvatska radnica, blagajnica, dajte mi jedan iPhone i treba mi nešto da se mogu voziti, dajte mi, dajte mi jednu eto Neveru, da malo kupujemo i Hrvatsko, koliko je to? 18.000.000,00 kuna, može li na 3 rate na dajners ili master od naše Zagrebačke, mislim bivše naše. Plaća mi je sukladno kako mi je Plenki omogućio, 750 euradi, znači za jedno 900 godina ću ja to zaraditi bez problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije