NOVI FORMATI

Hobit: Smaugova pustoš prvi put u 4DX kinu u Hrvatskoj

hobit
PR
04.12.2013.
u 19:25

Film u hrvatska kina dolazi 12. prosinca. Taj dan otvara se prva 4Dx kino dvorana u multipleksu Cinestar Arena Zagreb

Hobit: Smaugova pustoš bit će prvi film u povijesti hrvatske kinematografije koji se otvara u čak šest različitih kinoformata: 35 mm, digitalni 2D, digitalni 3D, HFR 3D, IMAX 3D i 4DX, izvijestili su iz Blitza.

"Među prvima u svijetu Hrvati će moći pogledati HOBIT: SMAUGOVU PUSTOŠ u HFR 3D uz fanta­stične 4D efekte u 4DX formatu koji omogućuje apsolutno filmsko iskus­tvo, osjećaj kao da se nalazite u samom filmu zahvaljujući pomičnim sjedalima, mirisu, vjetru, vodi, magli, mjehurićima i posebnim svjet­losnim efektima koji zaokupljaju svih pet osjetila!", tvrde u Blitzu.

Film u hrvatska kina dolazi 12. prosinca. Taj dan otvara se prva 4DX kino dvorana u multipleksu Cinestar Arena Zagreb, u kojoj će osim novog Hobita biti prikazani i Ronin 47, Legenda o Herkulu, Need for Speed, Različita, Lego 3D i mnogi drugi filmovi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije