radno vrijeme trgovina

Koje su trgovine danas otvorene? Provjerite ovdje

Zagreb: Trgovački centar City Center One ove je nedjelje otvoren
Lovoro Domitrovic/PIXSELL
21.07.2024.
u 07:53

Prema odluci Vlade, trgovine mogu rasporediti 16 radnih nedjelja kako žele kroz godinu. Evo koje su trgovine otvorene ove nedjelje

Od zagrebačkih shopping centara otvoreni su City Center One East, WestGate Shopping City i Arena Centar. Na Jadranu shopping možete obaviti u Pula City Mallu, Max Cityju, Zadar Shopping Capitolu, te Hey Parksu i Supernovi u istom gradu, Dalmareu i Supernovi u Šibeniku, te u Mall of Splitu. Na istoku zemlje radit će Vinkovci Shopping Capitol, na sjeveru shopping možete obaviti u varaždinskom centru Lumini, a za Karlovčane je otvorena Supernova. Stop Shopovi su otvoreni u Gospiću, Kaštel Sućurcu, Labinu, Našicama i Pazinu.

Lidl 21. srpnja otvara vrata brojnih poslovnica duž obale i na otocima te tri trgovine u Zagrebu, a cijeli popis možete pogledati OVDJE. Slično je i s drugim trgovačkim lancima. Konzum uz poslovnice diljem Dalmacije, Istre i Kvarnera otvara vrata nekolicine u središnjoj Hrvatskoj te njih desetak u Slavoniji, a koja vam je najbliža možete provjeriti OVDJE. Najjužniji otvoreni Spar dućan je u Splitu, no ima ih i u Slavoniji i oko Zagreba, a popis pogledajte OVDJE.

Plodine danas rade samo na Jadranskim lokacijama, a točan broj poslovnica koje rade kao i njihove adrese provjerite OVDJE. Ista je situacija i u Tommyju čiji popis otvorenih poslovnica možete pronaći OVDJE. Studenac otvara velik broj trgovina čiji popis možete vidjeti OVDJE, a cijelo ljeto otvorene su i sve poslovnice Kauflanda. Eurospin trgovine danas rade na sedam lokacija, šest Jadranskih te u Ludbregu, a detalje pogledajte OVDJE.

VIDEO Vremenske prilike nisu obeshrabrile turiste: Kolona na Lučkom duga nekoliko kilometara

Komentara 1

EJ
ejStef
10:36 21.07.2024.

A da ukinu zabranu rada nedjeljom? To bi sigurno donijelo veću potrošnju vjerojatno i preko 1%. Onda bi mogle ostati neke od subvencija za energente ili bi se možda moglo izbjeći uvođenje novih poreza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije