NE BACAJTE NOVAC

Uz pomoć nove aplikacije doznajte gdje je gorivo najjeftinije

Gorivo
Foto: Google Play
1/2
27.02.2014.
u 15:35

Aplikacija trenutačno podržava više distributera: Ina, Petrol, Crodux (OMV), AdriaOIL, LukOil i Tifon

Nova aplikacija Gorivo prikazuje cijene goriva na najbližim benzinskim postajama prema vašoj lokaciji uz navigacijsku putanju. Može biti korisna svima onima koji ne žele skupo platiti gorivo ako je u blizini benzinska postaja s povoljnijom ponudom.

Aplikacija trenutačno podržava više distributera: Ina, Petrol, Crodux (OMV), AdriaOIL, LukOil i Tifon. Moguće je odabrati sljedeće vrste goriva: benzin 95, benzin 98/100, dizel, eurodizel, LPG te loživo ulje.

Nikola Strahija iz Čakovca prvu je verziju aplikacije objavio prije nekoliko dana, a do danas je dobila nekoliko poboljšanja. Zasad je dostupna samo za operativnom sustavu Android.

>> Ina diže cijene goriva za 10-ak lipa po litri?!

Komentara 4

GI
giglibigli
18:49 27.02.2014.

razlika je tri lipe

Avatar R2D2
R2D2
17:14 27.02.2014.

Kako su se svi lijepo uskladili i imaju iste cijene......

IM
Immanuell
10:12 28.02.2014.

Cijene će kao i dosad biti manje više podjednake. Bitnije je od toga gdje je trenutno za nijansu jeftinije, mjesto gdje ćete tenkirati. Većini je poznato da neke postaje toče kvalitetnije gorivo od drugih. Tifon je godinama prvi po kvaliteti goriva, odmah je do nedavno slijedio OMV - sada Crodux - zatim Petrol itd. Za 10 ili 15 lipa po litri da si riskiram motor, nema teorije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije