subaru levorg

Karavan s novim turbobenzincem od 170 KS za 234.990 kuna

Subaru Levorg
Foto: Subaru
1/3
16.10.2015.
u 11:00

Snaga se prenosi na sva četiri kotača, a pogon je Subaruov simetrični AWD

U Hrvatsku je stigao novi Subaruov model Levorg. Ovaj sportski karavan nastao na platformi 4. generacije Subaru Legacyja prvotno je zamišljen kao automobil samo za japansko tržište, ali sada ga Subaru ipak nudi i u Europi. S pravom, jer europski kupci vole karavane.

U ponudi je samo jedan motor, novorazvijeni 1,6-litreni bokser turbobenzinac koji razvija 170 KS, koji bi se trebao dobro slagati sa Lineartronic CVT automatskim mjenjačem. Tvornička potrošnja je deklarirana na 6,9 l/100 km. Dakako, snaga se prenosi na sva četiri kotača, a pogon je Subaruov simetrični AWD.

Unutrašnjost je većinom preuzeta od modela XV i Forester, ali nešto modernijeg dizajna. Komandnom pločom dominira 6,3-inčni zaslon osjetljiv na dodir.

Levorg, koji je dobio ime prema slovima iz tri riječi: LEgacy, reVOlution i touRinG, dolazi u dvije verzije opreme - Free i Sport. Sport verzija dodatno uključuje LED svjetla, maglenke, 18 “aluminijske naplatke, pomični krov, grijana sportska sjedala, stražnju kameru...

S opremom Free Levorg stoji 234.990 kuna, dok za Levorg s opremom Sport treba izdvojiti 279.990 kuna. Prodaja počinje 19. listopada.

>> Subaru predstavio novi WRX i koncept Legacyja

>> Novi Outback za znalce po cijeni od 325.000 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije